Talen Tools - Handvatten voor kruiwagen - 2 stuks

3887849
11.99
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,1 Sterren
Talen Tools - Handvatten voor kruiwagen - 2 stuks
11.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Een stevige grip bij het verplaatsen van je kruiwagen is belangrijk. Deze sterke en slijtvaste kunststof handvatten van Talen Tools bevestig je aan kruiwagens met buizen met een diameter van 30 millimeter. Zijn je huidige handvatten versleten of leveren ze blaren op? Met de aanschaf van deze set ervaar je weer extra comfort. Door het ergonomisch ontwerp van deze handvatten, verplaats je ook zwaardere kruiwagens probleemloos. Door de zwarte kleur sluiten deze handvatten aan bij vrijwel iedere kruiwagen.

Gebruik de kruiwagen veilig
Zorg dat de handvatten goed aan de kruiwagen worden bevestigd. Druk de handgrepen zover over de buizen heen dat ze niet meer verder kunnen. Doordat het uiteinde van de handvatten is verhoogd, glijd je niet makkelijk van het handvat af. Zeker wanneer je een zwaarbeladen kruiwagen aanduwt, bewijst deze verhoging zijn waarde. Van het handvat afglijden kan dan vervelend aflopen. De handvatten zijn geschikt voor kruiwagens met een ronde buisvorm. 

Slijtvast kunststof
het slijtvaste en lichtgewicht kunststof kent zeker bij intensief gebruik een aantal voordelen. Vermoedelijk gebruik je de kruiwagen met vuile handen of met handschoenen waar zand aan zit. Zand schuurt wanneer er wrijving ontstaat. Door de dikte van het kunststof zijn deze handvatten relatief goed bestand tegen de slijtage die optreedt door wrijving. Met de aanschaf van deze twee nieuwe handvatten, doe je een kleine investering met een grote verbetering van comfort tot gevolg.

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools handvatten

• Geleverd in een set van 2 stuks
• Geschikt voor kruiwagens met buizen van 30 millimeter diameter
• Met verhoogde buitenkant voor extra veiligheid en grip

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Specificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448435291
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Kunststof

Beoordelingen

Gesponsorde producten