Talen Tools - Rechte schoffel - 16 cm - Zonder steel

3466439
14.99
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,1 Sterren
Talen Tools - Rechte schoffel - 16 cm - Zonder steel
14.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Bewerk de grond in je tuin om de ontwikkeling van onkruid tegen te gaan. Deze schoffel van Talen Tools wordt geleverd zonder steel. Zo bespaar jij ruimte en wissel je probleemloos jouw tuingereedschap af om deze af te stemmen op de specifieke klus die op het programma staat. Installeer de schoffel op een steel met een diameter van 28 millimeter. Hoewel er tijdens het schoffelen vaak niet al te veel impact op de schoffel komt, is het wel aan te raden om goed na te gaan of de dul stevig in de steel zit. Door te schoffelen geef je de grond meer ruimte om lucht, licht en voeding op te nemen. Bovendien snij je onkruid ook bij de wortel af, waardoor het onkruid snel verwelkt. Hou tijdens het schoffelen de schoffel vlak op de grond en beweeg deze heen en weer, totdat de ongewenste planten loskomen.

Verzinkte schoffel
Om de ontwikkeling van roest tegen te gaan en te beperken, bestaat de schoffel uit verzinkt staal. Zorg dat je de schoffel weer schoon en droog opbergt, nadat je deze hebt gebruikt. Eventueel kun je het staal behandelen met een teflonspray of olie. Wanneer je dit met enige regelmaat doet, blijft de schoffel langer naar behoren presteren. Gebruik deze schoffel bij voorkeur in lichtere en droge grondsoorten. Bovendien is het ook voor het verwijderen van onkruid beter om in droge en zonnige omstandigheden te werken. Het onkruid droogt dan snel uit.

Brede schoffel
Door de breedte van 16 centimeter, schoffel je ook in wat grotere tuinen. Zorg wel dat er genoeg ruimte bestaat tussen de verschillende bloemen en planten in de tuin. Is die ruimte beperkt? Kies dan een schoffel met een smallere breedte. Of overweeg om voor een hartschoffel te kiezen, door zijn vorm schoffel je hier nog makkelijker tussen de bloemen en planten door. Kies voor een steel die aansluit op je lichaamslengte en op het gevraagde werkcomfort. Let erop dat de houten steel is gewaxt om het materiaal te beschermen. Of kies voor een weerbestendige glasfiber steel. Hou tijdens de werkzaamheden de armen in een hoek van 90 graden.
 
Belangrijkste voordelen van de Talen Tools schoffel

• Van verzinkt staal
• Geschikt voor stelen met een diameter van 28 millimeter
• Schoffelen met een werkbreedte van 16 centimeter

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Specificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448182164
  • Afmeting (cm): 27x16x3 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten