Tefal stoomgenerator Express Anti-Calc SV8010

4,3 Sterren
3 beoordelingen
2193842
182.67
Je kunt 36 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 36 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 6 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
TOOP
3,6 Sterren
Tefal stoomgenerator Express Anti-Calc SV8010
182.67
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

De stoomafgifte van de Express anti-kalk stroomgenerator is krachtig genoeg om kreukels uit elke soort stof te halen en zorgt voor snelle en goede resultaten. Een nieuwe, uitneembare kalkverzamelaar maakt eenvoudig onderhoud mogelijk en zorgt voor een langere levensduur van het product. Deze zeer efficiënte stoomgenerator is uitgerust met verschillende standen zodat je met hoge precisie kunt strijken. Met de gladde strijkzool glijd je gemakkelijk over alle stoffen.

De duurzame Express anti-kalk stoomgenerator combineert eenvoudig onderhoud met uitzonderlijke stoomkracht die je kunt gebruiken op elk soort stof. Ervaar snelle, eenvoudige resultaten! Een nieuwe uitneembare kalkverzamelaar maakt het makkelijk om dit product te onderhouden en zorgt voor een langere levensduur met grote efficiëntie. Je zult nog lang van deze stoomgenerator kunnen genieten! Een constante stoomafgifte van 120 g/minuut wordt gecombineerd met 6 bar aan pompdruk voor snellere strijksessies; daarnaast verwijdert een zeer krachtige stoomstoot van 400 g/minuut zelfs de meest hardnekkige vouwen en kreukels. Het uitzonderlijke glijvermogen van een Durilium AirGlide strijkzool en geavanceerde functies maken het strijken makkelijk. Ontdek de pure stoomkracht en langdurige prestaties van deze stoomgenerator!

​Productvoordelen Tefal stoomgenerator SV8010

  • Krachtig stoomgenerator met unieke uitneembare Tefal kalkverzamelaar voor een lange levensduur en blijvend krachtige stoomafgifte.
  • De 6 bar aan pompdruk en 120 g/minuut constante stoomafgifte van deze stoomgenerator laten je efficiënt strijken voor snelle resultaten.
  • Nieuwe uitneembare kalkverzamelaar zorgt voor een langere levensduur en duurzame prestaties.
  • 400 g/minuut stoomstoot om zelfs de meest hardnekkige kreukels aan te pakken.
  • Durilium AirGlide strijkzool blijft schoon, zelfs na langdurig gebruik. Het is de meest gladde strijkzool van Tefal voor ultiem comfort en efficiëntie.
  • Uitneembaar waterreservoir voor makkelijk en snel bijvullen.
  • Vergrendelsysteem voor veilig verplaatsen en opbergen.


Specificaties

  • Merk: Tefal
  • EAN: 3121040070574
  • Vermogen (Watt): 2800.0
  • Kleur: Blauw

Beoordelingen

Gesponsorde producten