Grafix Tekendoos 86-delig Creativiteitsdoos voor kinderen Kleuren Schminken tekenen Knutselen

3623899
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Fantastische Tekenkoffer van Grafix voor kinderen en volwassenen

Wat ga jij maken? Met de Grafix tekenset laat je je creativiteit het voortouw nemen. De 86-delige tekenset bestaat o.a. uit kleurpotloden, oliepastel, stiften, schmink etc.. Houdt je tekenspullen overzichtelijk bij elkaar in de houtenkoffer en neem ze eenvoudig mee op reis!

Haal alles wat je nodig hebt nu in huis, creativiteit kent immers geen grenzen met Grafix.

Complete en overzichtelijke tekendoos
Ben je op zoek naar een complete tekendoos om al jouw teken-, verf- en knutselspullen mee te nemen? Met deze tekendoos heb je al je benodigdheden in een complete en overzichtelijke tekendoos. Zowel jong als oud beleeft urenlang knutselplezier met deze uitgebreide tekendoos. De tekendoos bevat onder andere waskrijtjes, aquarelverf, kleurpotloden en stiften. Daarnaast bevat de tekenset alle hulpmiddelen, zoals een gum, een slijper, schaartje en liniaal.

Compacte en draagbare tekendoos
Wil je graag buitenshuis creatief aan de slag? Je teken- en schilderspullen kun je eenvoudig vervoeren met de Grafix Tekendoos. De houten koffer is overzichtelijk ingedeeld en biedt ruimte aan al je benodigdheden. Je kunt de tekendoos makkelijk meenemen vanwege het formaat en de draaghendel. Dit maakt het extra makkelijk als je kinderen bij vriendjes of vriendinnetjes willen spelen.

Jarenlang tekenplezier
De inhoud van de tekendoos biedt jarenlang tekenplezier. De tekendoos bevat verschillende soorten krijt, potloden en verf, waarmee je allerlei tekeningen en schilderingen kunt maken. Daarnaast zijn de knutselspullen gemaakt van duurzaam materiaal dat lang meegaat. Doordat je de spullen eenvoudig in de koffer bewaart, zal de set ook mooi bewaard blijven. Je kunt dus jarenlang tekenplezier beleven aan deze complete en overzichtelijke tekendoos.

INHOUD:

12 kleurpotloden
24 stiften
12 waskrijtjes
12 oliepastel krijtjes
12 kleuren aquarelverf (napjes)
1 puntenslijper
1 gum
1 spons
5 paperclips
1 penseel
1 lijmfles
1 schaartje
Dit alles in een enorm luxe houten koffer van Grafix.

Enorm veel plezier met het maken van de mooiste tekeningen en schilderijen. Creatieve mensen zullen enorm genieten van deze luxe tekenkoffer.

Tip* Leuk om cadeau te geven!

Specificaties

  • Merk: Grafix
  • Adviesleeftijd: vanaf 3 tot 300 jaar
  • EAN: 8715427087054
  • Type hobby: Tekenen
  • Aantal stuks in verpakking: 86
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Berkenhout
  • Afmeting (cm): 27x34x4 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 750.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten