The Dark Pictures Volume 2 (House of Ashes + The Devil in Me) - PS4

3958778
45.47
Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
GameResource
4,8 Sterren
The Dark Pictures Volume 2 (House of Ashes + The Devil in Me) - PS4
45.47
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

The Dark Pictures Volume 2 (House of Ashes + The Devil in Me) kopen voor PS4!

In The Dark Pictures Volume 2 (House of Ashes + The Devil in Me) voor PS4 speel je een reeks filmische horrorgames die elk op zichzelf staan van de studio die Until Dawn maakte. Gemakkelijk weer op te pikken en te spelen in korte sessies, alleen of met vrienden. De bundel bevat 2 games: House of Ashes, waarin Special Forces zichzelf ondergronds gevangen zien met een nest aan buitenaardse wezens en The Devil in Me, waarin een filmcrew wordt uitgenodigd voor een bezoek aan een moderne replica van H.H. Holmes' "Murder Castle".

The Devil in Me
In The Dark Pictures Anthology – The Devil in Me speel je het vierde deel van de serie en tevens de finale van seizoen 1. Je volgt een groep documentairemakers die een geheimzinnig telefoontje krijgen met een uitnodiging om naar het ‘moordhotel’ van seriemoordenaar H.H. Holmes te komen. Het hotel lijkt een perfecte mogelijkheid om door te breken als documentairemakers, maar niets is wat het lijkt..

Al snel ontdekt de crew dat ze door iets of iemand in de gaten worden gehouden en vanaf dat moment is elke beslissing bepalend om te overleven. Bepaal jouw eigen versie van het lot: welke personages overleven en welke niet?

Verken alle hoeken en gaten van het World’s Fair Hotel met onder andere een personage-inventaris, puzzels met gereedschappen en uitgebreide bewegingsacties zoals rennen, springen en klimmen. Ontsnap aan de afgrijselijke creaties van een boosaardig monster dat erop is gebrand om Amerika’s dodelijkste seriemoordenaar te worden en overleef moordkamers die ontworpen zijn om je te doden. Zet je jouw eigen leven op het spel, of dat van iemand waar je om geeft? Speel alleen of met vrienden en doorsta de grootste loyaliteitstest. Ben jij in staat om te overleven?

House of Ashes
In House of Ashes speel je een verhaal van een groep Special Forces, die aan het einde van de Irakese oorlog jagen op massavernietigingswapens. Terwijl de zoektocht naar wapens vordert, stuit je met het team op een nog dodelijker fenomeen: een begraven Sumerische tempel, met een broeinest aan oude, buitenaardse wezens. Om de nacht te kunnen overleven, zal je een bondgenootschap moeten smeden met de vijanden bovenaards. Overleef de nacht, of kom terecht in de hel op aarde! Navigeer door een onderaards labyrint en ontsnap aan de buitenaardse monsters. Geef je prioriteit aan je eigen overleving of zet je je angsten en persoonlijke rivaliteit opzij om samen als één te vechten? Speel online met een vriend of tot en met 5 vrienden offline, deel je verhaal en werk slim samen om iedereen te redden..

Geschikt voor leeftijden vanaf 18 jaar.

Bekijk de trailer met gameplay specificaties van The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me!

Bekijk de trailer van The Dark Pictures Anthology: House of Ashes!

Specificaties

  • Merk: Bandai Namco Entertainment
  • Adviesleeftijd: vanaf 18 jaar
  • Studio/ uitgever multimediagame: Namco Bandai
  • EAN: 3391892023848
  • Genre games: Avontuur
  • Platform: PlayStation 4

Beoordelingen

Gesponsorde producten