Thrustmaster T300 RS Gran Turismo edition racestuur

1625406
395.95
Je kunt 79 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 79 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Jorz
4,3 Sterren
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Met de Thrustmaster T300 RS GT edition racestuur ben je klaar voor de meest intense races! Stoer racestuur met een officiële licentie voor Gran Turismo en PlayStation 3 en 4. Deze semiprofessionele racesimulator heeft supervloeiende Force Feedback-effecten. Zeer snelle en goed reagerende realistische Force-effecten. Ook beschikt het racestuur over H.E.A.R.T Hall Effect AccuRate Technology. Deze techniek maakt gebruik van een contactloze magnetische sensor met een stuurnauwkeurigheid van 16 bits (65.536 discrete waarden).

Onder de motorkap zit niets minder dan een echte, borstelloze Force Feedback servomotor van industriële kwaliteit die zonder enige wrijving zijn werk doet. De motor is fluisterstil waardoor gamers zich optimaal kunnen concentreren op wat er zich op de weg afspeelt. Het 1080-gradensysteem met dubbele riem resulteert in extreem soepele en stille Force Feedback met ongelooflijk snel en realistisch reagerende Force-effecten. Voel de weg in het stuur en niet het stuur zelf.

Bij dit stuur wordt de T3PA GT Edition pedalenset geleverd. Deze pedalen hebben een interne structuur van 100% metaal. Van het gas- en koppelingspedaal zijn de hoogte en de tussenruimte instelbaar. Het rempedaal heeft een progressieve weerstand en wordt geleverd met een Conical Rubber Brake Mod.

Met het Thrustmaster Quick Release systeem wissel je in een paar seconden van stuur. Door dit innovatieve concept kunnen eigenaren van een stuurvoet investeren in losse racesturen om maximaal te profiteren van optimaal realisme in elk soort wedstrijd en bolide.

Eigenschappen:

  • Verras een gameliefhebber met dit Thrustmaster T300RS GT edition racestuur.
  • Een stuur met 1080-gradensysteem.
  • Bij dit stuur wordt de T3PA GT Edition pedalenset geleverd.
  • Met het Thrustmaster Quick Release systeem wissel je in een paar seconden van stuur.

Specificaties

  • Merk: Thrustmaster
  • EAN: 3362934110420
  • Platform: PlayStation 4
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Kunstleder

Reviews

Gesponsorde producten