Tiptel nummerkiezer - 12 snelkeuzetoetsen

Omschrijving

De Tiptel nummerkiezer met 12 snelkeuzetoetsen is een overzichtelijke nummerkiezer die het mogelijk maakt om snel en gemakkelijk de voor ingestelde telefoonnummers te bellen.

De afbeeldingen waarmee de ingestelde nummers worden getoond maken de nummerkiezer erg geschikt voor bijvoorbeeld senioren. Door een foto van "kleinkind 1" op de fototoets te plakken waaronder het telefoonnummer van kleinkind 1 staat is het mogelijk om deze direct te bellen. Het voordeel hierbij is dat de gebruiker direct ziet wie zij gaat bellen.

Zo kunt u de nummerkiezer ook gebruiken voor een soort alarmfunctie. Zo kunt u een fototoets voorzien van een rode kleur met daarop SOS en onder deze toets 112 programmeren. Hiermee kunt u in geval van nood gemakkelijker contact opnemen met de nooddiensten.


Productspecificaties van de Tiptel 12 nummerkiezer:

Afmetingen(B x H x D): 140 x 50 x 210 mmGewicht: 400 gVoeding: Stroomvoorziening via telefoonnetAantal toetsen voor direct kiezen 12Lengte van telefoonnummer per toets: 20 cijfers (maximaal)Behoud van gegevens na stroomstoring: > 10 jaar

Bestel de Tiptel 12 nummerkiezer gemakkelijk en snel.

Specificaties

  • Merk: Tiptel
  • EAN: 4005579204275

Beoordelingen

Gesponsorde producten