Today Palletkussen Cactus Groen - 120 x 80cm

3466407
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving


Today Palletkussen Cactus Groen – 120 x 80cm

Today palletkussens zijn altijd kleurrijk en een verrijking voor je tuin. Het Today Palletkussens Cactus Groen is daarmee geen uitzondering. Het pastel groene kussen is mooi afgewerkt, kwalitatief goed en ziet er leuk uit.

Het Today loungekussen heeft afmetingen van ca. 120 x 80cm. Zowel de kussenhoes als de vulling zijn gemaakt van katoen. Het is in bezit van een Confidence in Textiles keurmerk. Daarmee is het palletkussen een bewuste keuze.

Het kussen heeft een pastel groene kleur. Aan de voorzijde is het voorzien van twee handvatten. Deze zijn zowel decoratief als handig. De handvatten maken het opbergen van de kussens een stuk makkelijker.


Voordelen
Mooie pastel groene kleur. Twee handige handvatten aan de voorzijde. Het kussen voelt stevig aan.
De belangrijkste specificaties
Volledig gemaakt van katoen. In bezit van een Confidence in Textiles keurmerk. De afmetingen zijn ca. L 120 x B 80 x H 15cm
De Verpakkingsinhoud
1 x Today Zitkussen Cactus Groen - 120 x 80cm
Het merk Today

Today is een Frans woonmerk. Today kenmerkt zich door vrolijke en gezellige basic kleuren. Van taupe tot aan aqua of feloranje. Met Today komen je huis en tuin tot leven. Er wordt getest op de strengste eisen voor mens en milieu. Today is daarom een bewuste keuze.

Specificaties

  • Merk: Today
  • EAN: 3574641069810
  • Aantal stuks in verpakking: 1

Beoordelingen

Gesponsorde producten