Tolo First Friends IJsberg Set - 8-delig

3701163
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Tolo First Friends IJsberg Set - 8-delig


Start jouw collectie First Friends collectie met arctisch thema met deze set! De ijsberg bestaat uit 4 aparte onderdelen waar separaat mee gespeeld kan worden maar die ook aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Zo ontstaat er een ijsberg waar een tunnel doorheen loopt! Alle First Friends voertuigen kunnen onder de ijstunnel doorrijden. De ijsberg bevat tevens een glijbaan en een tweetal grotten wat het mogelijk maakt om tal van creatieve scenario's te bedenken. Behalve de ijsberg bevat de set een viertal First Friends speelfiguren: een Inuit jongen, een pinguïn, een walrus een een ijsbeer.

De Inuit jongen bevat een drukknop op zijn buikje dat een piepend geluid geeft en is beweeglijk waardoor het personage verschillende poses kan aannemen. Het hoofdje, de armen en de benen van de Inuit jongen maken een klikkend geluid wanneer je ze beweegt. Ook de ijsbeer, pinguïn en walrus bevatten tal van bewegende delen die klikkende en soms zelfs piepende geluiden maken. De speelfiguren zijn veilig voor kindjes waarbij de tandjes doorkomen. De speelfiguren uit de Tolo First Friends collectie zijn verzamelbaar en moedigen fantasierijk spel aan. Geschikt vanaf een leeftijd van 12 maanden.

Afmetingen: (L x B x H)

  • Inuit jongen - 8 x 6 x 11.5 cm
  • Walrus - 11.5 x 7 x 10 cm
  • IJsbeer - 11.5 x 5.5 x 8 cm
  • Pinguïn - 11.5 x 5.5 x 8 cm

    De Tolo Classic collectie kenmerkt zich door:
    = Speelgoed ontworpen met het oog op duurzaamheid en waarvoor alleen materialen van de hoogste kwaliteit worden gebruikt.
    = Aantrekkelijk vormgegeven speelgoed voorzien van heldere en duidelijke kleuren die gemakkelijk door kinderen te begrijpen zijn.
    = Speelgoed dat educatieve en ontwikkelingsvoordelen biedt en waarmee kinderen al spelenderwijs leren.
    = Speelgoed dat de creatieve ontwikkeling van kinderen stimuleert.
    = Internationaal bekroond speelgoed met meer dan 100 onderscheidingen.

  • Specificaties

    • Merk: Tolo Toys
    • Adviesleeftijd: vanaf 1 jaar
    • EAN: 0019287874242
    • Werkt op batterijen: Nee

    Beoordelingen

    Gesponsorde producten