Toshiba MW2-AG23PBK Combi Magnetron - Grillfunctie - 23 liter

3387498
119.99
Je kunt 23 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 23 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Deze grote Toshiba MW2-AG23PBK Combi Magnetron met grillfunctie zorgt er met zijn verschillende programma’s en functies voor dat jouw eten perfect klaargemaakt wordt. Met een inhoud van 23 liter en vermogen van 900 watt kun je bovendien een grote hoeveelheid eten in één keer bereiden.

Snel verwarmen en ontdooien

Deze magnetron is ontworpen om je eten perfect te verwarmen of ontdooien in een zo kort mogelijke tijd. Dit is mogelijk door het grote vermogen van 900 watt en de 5 verstelbare vermogenstanden, inclusief ontdooi-functie. Kies bij deze ontdooi-functie het gewicht van je eten om automatisch te bepalen hoe lang het ontdooit moet worden, of kies zelf hoelang je je gerecht wilt ontdooien. Wanneer je eten klaar is om geserveerd te worden, geeft de magnetron een geluidssignaal.

Grill-functie

Naast verwarmen en ontdooien kan deze magnetron je eten grillen. De magnetron heeft zowel een grill- als combinatie-functie, en kan zo de smaak van de barbecue binnen nabootsen. Geniet zo binnen een paar minuten van heerlijk gegrild vlees of vis! Het grillvermogen van de magnetron is 1000 watt.

Automatische programma’s

8 automatische programma’s zorgen ervoor dat je bijna niet meer na hoeft te denken bij het klaarmaken van je eten. Deze automatische programma’s staan, samen met alle andere functies, bovenop de combimagnetron afgebeeld. De programma’s waar je uit kunt kiezen zijn Pizza, Vlees, Groente, Pasta, Aardappel, Vis, Drinken of Popcorn.

Handige bediening met LED-scherm

Het controlepaneel van de magnetron bestaat uit twee draaiknoppen om de functies, automatische programma’s, gewicht en timer tot 95 minuten in te stellen. De instellingen worden weergegeven op het LED-scherm aan de bovenkant van het controlepaneel. Om het verwarmen te starten of stoppen kunnen de twee knoppen onderaan gebruikt worden.

Grote inhoud

De magnetron heeft een inhoud van maar liefst 23 liter, waardoor je hier al je grote gerechten in op kunt warmen. De binnenkant beschikt over duurzame LED-verlichting, welke zorgen dat je je eten goed in de gaten kunt houden. Bovendien is de binnenkant van de magnetron gemakkelijk met een doekje schoon te maken.

Draaiplateau met geheugenfunctie

Met een diameter van 27 cm kun je grote borden en schalen kwijt op het draaiplateau van de magnetron. Dit draaiplateau heeft daarnaast een innovatieve geheugenfunctie. Dit betekent dat hij automatisch teruggezet wordt naar zijn beginstand wanneer het programma afloopt. Ook kan er tot 5 kg aan eten zonder problemen op het draaiplateau gezet worden.

Chique en stevig design

Het elegante, glanzend zwarte design van de magnetron zorgt ervoor dat deze goed zal staan in iedere keuken. Op het LED-scherm van de magnetron staat een digitale klok afgebeeld wanneer de magnetron niet in gebruik is. Bovendien staat de magnetron stevig door zijn rubberen antislipvoetjes, waardoor deze niet zal verschuiven wanneer deze geopend of gesloten wordt. De magnetrondeur heeft een sterke sluiting die enorm lang mee zal gaan met kinderslot. Tot slot beschikt de magnetron over een waterdichte wand, waardoor er geen kortsluiting veroorzaakt wordt wanneer er per ongeluk drinken of andere vloeistoffen op gemorst worden.

Specificaties

  • Merk: Toshiba
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • Verpakkingsinhoud: Magnetron, handleiding
  • EAN: 6944271654026
  • Diameter draaiplateau (in cm): 27
  • Digitaal display: Ja
  • Aantal vermogensstanden: 5
  • Type bediening: Knoppen met display
  • Inhoud in liters: 23.0
  • Vermogen (Watt): 900.0
  • Klokfunctie: Ja
  • Draaiplateau: Ja
  • Ingebouwde verlichting: Ja
  • Kleur: Zwart
  • Afmeting (cm): 40,3x48,5x29,6 (LxBxH)
  • Magnetron/oven functies: Magnetron- en grill combinatie

Beoordelingen

Gesponsorde producten