Travellife Barletta relaxstoel - Zwart

3334966
204.79
Je kunt 40 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 40 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Warentuin
3,5 Sterren
Travellife Barletta relaxstoel - Zwart
204.79
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Travellife Barletta relaxstoel - zwart

Rustig een boek lezen of genieten van een lekker drankje? De Travellife Barletta is de ultieme relaxstoel voor thuis, op de camping of tijdens uw vakantie. Leuk detail is de handige bekerhouder die aan de zijkant van de stoel bevestigd is. Ideaal wanneer u heerlijk ligt te ontspannen en uw drankje binnen handbereik heeft. De Travellife Barletta relaxstoel heeft een ingebouwde voetenbank en is gemakkelijk in ligstand te verstellen door de leuning naar achteren te verplaatsen. Doordat de Travellife Barletta relaxstoel traploos verstelbaar is kunt u deze in elke gewenste houding vast zetten. Hierdoor zit u precies zoals uw dat wilt. De Travellife Barletta relaxstoel heeft een draagvermogen tot 150 kg.

Comfort Travellife Barletta relaxstoel

De Travellife Barletta relaxstoel heeft een comfortabele voetenbank zodat u hele lichaam tot rust kan komen. Daarnaast wordt de Barletta geleverd met een heerlijk hoofdkussen welke te verstellen is door middel van de elastische band. U kunt er ook voor kiezen om het hoofdkussen van de stoel af te halen.

Materialen Travellife Barletta relaxstoel

De bekleding van de Travellife Barletta relaxstoel is vervaardigd uit Airmesh. Dit materiaal is zacht, comfortabel en bestaat uit 3 lagen. Onderop zit een laag textileen, daarna een ademende vulling wat lucht- en waterdoorlatend is en ten slotte een laag polyester. De vulling is niet gesloten, maar voorzien van openingen. Hierdoor is de stoel extra snel droog na een zomerse regenbui. Met de Travellife Barletta relaxstoel komt u helemaal tot rust.

Specificaties

  • Merk: Travellife
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 8712757459315
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 150
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Armleuning: Ja
  • Inklapbaar: Ja
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Aluminium Polyester Textileen

Beoordelingen

Gesponsorde producten