Tuinkar of Bolderkar op Luchtbanden

2406216
109.99
Je kunt 21 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 21 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
MaxiMondo
3.91 Sterren
Voeg toe aan je verlanglijstje

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Ken je dat? Je bent lekker in de tuin aan het werk, maar je moet nog al het tuinafval verplaatsen? Deze tuinkar van Kinzo is een handig hulpje om alle tuinresten, tuinmateriaal of planten te verplaatsen. De kar heeft een inhoud van 75 liter waardoor je dus een flinke lading kan vervoeren. De transportkar kan een lading van 200 kg dragen wat er voor zorgt dat je minder vaak op en neer hoeft te lopen!

Kiepfunctie

Deze transportkar is voorzien van een kiepfunctie. Zo kun je bijvoorbeeld je tuinaarde of bladafval gemakkelijk lossen op een andere plek in de tuin. Dit zorgt ervoor dat je weinig kracht hoeft te gebruiken en je zonder moeite tuinspullen kan verplaatsen. 

Multifunctioneel

Gebruik deze tuinkar voor tuinresten en afval, voor bladeren, zand of neem de kar mee op vakantie! Als bolderkar is hij ook erg handig om mee te nemen naar je favoriete camping. Deze praktische kiepkar van Kinzo is echt de optimale oplossing voor in de tuin, om boodschappen  te vervoeren en voor andere activiteiten. Doordat de kar voorzien is van een hoge rand zal het materiaal dat je vervoert er niet zomaar uitvallen. 

Balans

De kar is voorzien van 4 luchtbanden. Deze luchtbanden zorgen voor veel balans, zeker in vergelijking met een gewone kruiwagen. Met de stuurinrichting is manoeuvreren een fluitje van een cent is. Het handvat heeft extra grip wat ook bijdraagt aan het gebruiksgemak.


Afmetingen: ca. 95 x 50 x 108 cm 

Specificaties

  • Merk: Kinzo
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 8711252167145
  • Kleur: Groen
  • Materiaal: Metaal
  • Afmeting (cm): 108x95x50 (LxBxH)

Reviews

Gesponsorde producten