Tunturi Cardio Fit T5 Loopband - Hardloopband - Wandelband - Inklapbaar - tot 10 km/u

4,7 Sterren
3 beoordelingen
3802956
299.00
Je kunt 59 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 59 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Tunturi
4,1 Sterren
Tunturi Cardio Fit T5 Loopband - Hardloopband - Wandelband - Inklapbaar - tot 10 km/u
299.00
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Train comfortabel binnen
Even geen zin om buiten te trainen, of is het buiten te koud, nat of glad? Met de Tunturi Cardio Fit T5 tover jij je kamer in een oogwenk om tot een trainingsruimte en train je veilig en comfortabel binnen! Deze compacte loopband is ideaal voor kleine ruimtes, licht in gewicht en het perfecte instapmodel voor iedereen die de training rustig op wil bouwen.

Prima instapmodel
Met zijn maximale snelheid van tien kilometer per uur en zestien programma's is de Cardio Fit T5 uitstekend geschikt als instapmodel of voor mensen die bescheiden trainen. Op het LED display kies je eenvoudig het trainingsprogramma, en houd je snelheid, aantal calorieën, tijd en afstand in de gaten.

Voordelen
? Zeer compact, ideaal voor kleinere ruimtes
? 16 trainingsprogramma's
? LED-display met tijd, afstand, calorieën en snelheid
? Met 24 kilo licht in gewicht
? Opklapbaar en met transportwieltjes

Licht en compact
Heb je thuis niet veel ruimte tot je beschikking maar wil je wel graag een loopband? De T5 neemt met zijn lengte van 124 en breedte van 61 centimeter maar een bescheiden ruimte in beslag. Wil je de loopband wegzetten na je training? Je klapt de slechts 24 kilo wegende T5 eenvoudig op en rolt hem met de transportwieltjes bijvoorbeeld tegen de muur of de kast in.

Train binnen alsof je buiten bent met de gratis Tunturi Routes app
Deze loopband heeft geen Bluetooth, maar toch kun je trainen met de gratis app Tunturi Routes. Daar heb je de Tunturi Digitale Hartslag Armband voor nodig. Verbind de armband met de app en je kunt direct aan de slag. Ook handig: je hebt meteen een cadanssensor!

Rennen langs de stranden van de Malediven, door de straten van Parijs of over een verlaten weggetje in de bergen? Met Tunturi Routes blijft trainen leuk en uitdagend. De gratis versie van de app geeft altijd toegang tot vijftien video routes. Met de premium versie van Tunturi Routes heb je de keuze uit honderdduizenden kilometers aan routes over de hele wereld en honderden coaching video’s. Jouw training wordt een echte visuele belevenis! Begin met trainen en verleg je grenzen met Tunturi Routes.

De app is gratis te downloaden in de App Store en Play Store.

Over Tunturi
Feel better every day. Dat is het motto van Tunturi. Onze oorsprong ligt in Finland, waar in 1922 twee broers een fietsenwinkel begonnen. Nu, ruim 100 jaar later, zijn we een Nederlands bedrijf en een wereldwijd merk. We ondersteunen je tijdens jouw reis naar een gezond en fit lichaam, een gebalanceerde geest en een gelukkig leven. Dat doen we met een breed scala aan apparaten voor cardio- en krachttraining, accessoires en ondersteunende apps. Een assortiment dat steeds uitbreidt en verbetert, met kwalitatieve producten en uitstekende garantie. Kom je ergens niet uit of heb je vragen? Dan staat ons serviceteam voor je klaar.

Wij vinden dat iedereen recht heeft recht op lekker en gezond sporten, ook kinderen. Daarom doneren wij van iedere aankoop die jij doet een bedrag aan stichting Fitkids. Zo zorgen we er samen voor dat kinderen met een beperking een sport kunnen beoefenen.

Overzicht specificaties:
• Snelheid: 1,0 - 10 km/u
• Afmeting uitgeklapt: L 123,5 x B 61 x H 120 cm
• Afmeting ingeklapt: L 27,5 x B 61 x H 127 cm
• Loopvlak: B 32,5 x L 98,5 cm
• Gewicht: 24 kg
• Maximaal gebruikersgewicht: 100 kg
• Vermogen: 1,5 pk

Specificaties

  • Merk: Tunturi
  • EAN: 8717842034330

Beoordelingen

Gesponsorde producten