TV-standaarden

TV-standaarden
Prijs
Kleur
Materiaal
Promotie
Serie
1 product
label.offer.condition.11
Op voorraad
29.95
Meer verkopers

Koop jouw TV standaard bij Blokker

Heb je altijd al jouw televisie makkelijk willen verplaatsen? Krijg je vaak een stijve nek van televisie kijken door een bepaalde hoek? Blokker biedt verschillende TV standaards aan die dit probleem oplossen van merken zoals DQ en MyWall. Een televisie standaard kan gebruikt worden in huis, maar ook op de werkvloer. Het is een ideale oplossing voor presentaties en kan makkelijk naar een andere ruimte in kantoor worden gebracht.

TV vloerstandaard

Met een TV vloerstandaard wordt er erg veel ruimte in de kamer bespaard. Zo heb je meer ruimte over voor andere meubels. Daarnaast kunnen de televisie standaards in hoogte worden versteld. Zo kun je de perfecte kijkhoogte bepalen voor elke gelegenheid. De TV vloerstandaard is verder ook makkelijk te vervoeren, in verschillende kleuren beschikbaar en van lichtgewicht.

Verrijdbare TV standaard

Met behulp van een verrijdbare TV standaard kun je de televisie makkelijk verplaatsen in de ruimte. Ben je aan het koken, maar kun je net de televisie niet zien? Geen probleem! Je rijdt de televisie gewoon naar de goede hoek, zodat je tijdens het koken even televisie kunt kijken. De kabels kunnen makkelijk in de standaard verdwijnen. Dit zorgt voor dat er geen kabels rondslingeren tijdens het verplaatsen van de TV.

Heb je al een keuze kunnen maken voor een TV standaard van Blokker? Bekijk ons assortiment in de webshop of kom bij ons langs in de winkel.