Twist 'N Lock multifunctioneel slot 1 stuks wit/grijs

2559915
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Een veelzijdig slot van Dreambaby met handige EZY-check indicator
Multifunctionele Twist 'N Lock kinderslot van dreambaby Dit handige multifunctionele Twist 'N Lock kinderslot van dreambaby kan gebruikt worden om verschillende apparaten, kastjes, lades of bijvoorbeeld een toiletbril te beveiligen.
Door de flexibele band kan hij op verschillende manieren gebruikt worden, bijvoorbeeld gewoon recht tussen twee kastdeurtjes, of een hoek om aan de zijkant van een ladekast of toiletpot.
De flexibele band kan op maat geknipt worden als dit nodig is en hij wordt bevestigd doormiddel van 3M dubbelzijdig tape.

LET OP!!! Dit product is niet geschikt voor apparaten die hitte ontwikkelen. Voor het bevestigen het oppervlak goed reinigen met ammonia of alcohol. Bij gebruik van een andere ontvetter of allesreiniger blijft er een laagje achter wat er voor zorgt dat de tape niet goed blijft plakken. Op de plkstrips geven wij om deze reden ook geen garantie. Moeilijk te openen is voor kleine kinderen: - Het Twist 'N Lock systeem zorgt ervoor dat het moeilijk te openen is voor kleine kinderen
- Flexibele band voor bevestiging op meerdere manieren
- EZY-check indicator als extra controle of hij op slot zit
- 3M dubbelzijdig tape voor éénvoudige bevestiging
- Op maat te knippen flexibele band
- Kleur : wit/grijs
 

Specificaties

  • EAN: 9312742414412

Beoordelingen

Gesponsorde producten