Uitschuifbare Bamboe Besteklade - Bestekbak - 25-40x35x5cm

3547971
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Beter organiseren
Een keukenla kan een enorme rommel worden als je niet uitkijkt. Het is erg vervelend als je tijdens het koken telkens misgrijpt en je favoriete keukenhulpjes niet kunt vinden. Dat kan veel handiger. Je keukenlades overzichtelijk inrichten is een peulenschil met deze besteklade. Het kook veel lekkerder in een goed georganiseerde keuken, daar hoef je geen topkok voor te zijn.

Duurzaam materiaal
Het is niet makkelijk om in de winkel een besteklade te vinden van hoge kwaliteit. Ze zijn vaak erg kwetsbaar en niet geschikt voor langdurig gebruik. Heb je genoeg van de zoveelste plastic besteklade met scheuren en deuken na hem amper te hebben gebruikt? Goedkoop is vaak duurkoop. Dan is deze besteklade, gemaakt van duurzaam bamboe, een veel betere aankoop.

Past altijd
Heb jij ook wel eens een besteklade gekocht in de winkel om er bij thuiskomst achter de komen dat hij helemaal niet in je keukenla past? Vervelend is dat, zeker als je je er al op verheugde eindelijk die rommella eens te gaan uitruimen. Met deze besteklade heb je dat probleem niet, want hij is uitschuifbaar en past in vrijwel elke keukenlade. Met vijf of uitgeschoven zeven vakken is rommel verleden tijd.

Specificaties

  • EAN: 4034127285848

Beoordelingen

Gesponsorde producten