Umbro Fitness Bal - Ø75 CM - Rood - Zitbal Kantoor - Zwangerschapsbal - Evenwichtsbal - Sport en Revalidatie

3704070
26.99
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
MaxiMondo
4 Sterren
Umbro Fitness Bal - Ø75 CM - Rood - Zitbal Kantoor - Zwangerschapsbal - Evenwichtsbal - Sport en Revalidatie
26.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Een fitnessbal ziet er op het eerste gezicht misschien niet heel indrukwekkend uit, maar schijn bedriegt! De Umbro fitness bal is wellicht een van de meest veelzijdige fitness accessoires van dit moment. Gebruik hem om je balans en stabiliteit te verbeteren, als revalidatie hulpmiddel, als zitbal achter je bureau, als sportattribuut en zelfs als zwangerschapsbal om pijn en ongemak enigzins te verlichten. De fitness bal heeft een diameter van 75 centimeter en een maximaal belastbaar gewicht van 120 KG. Hierdoor is hij perfect voor verschillende mensen, sporters en leeftijden. Kortom, met de Umbro balansbal kun je alle kanten op. 

Sport en revalidatie 

Je kunt de Umbro fitness bal op verschillende manieren inzetten. Een van de meest voor de hand liggende manieren is tijdens het sporten of gedurende een revalidatie proces. Er zijn verschillende oefeningen die je met een fitnessbal uit kunt voeren. Denk daarbij aan een plank en andere buikspieroefeningen, overhead ball squats, hamstring curls en lunges. Doordat je tijdens de oefeningen met een fitnessbal continu in balans moet blijven worden deze steeds intensiever. Sommige laagdrempelige oefeningen die je met de fitness ball kunt doen zijn ook perfect voor revalidatie vanuit huis. 

Zit- en zwangerschapsbal 

Naast sport en revalidatie is de Umbro fitnessbal ook perfect voor andere doeleinden. Een daarvan is om de bal te gebruiken als zitbal achter je bureau. Door je bureaustoel in te ruilen voor een balansbal houd je jouw lichaam continu in beweging omdat je balans moet houden. Een balance ball of evenwichtsbal is daarmee een makkelijke, maar toch zeer effectieve manier om gedurende de werkdag je buikspieren en onderrug te versterken. Hierdoor werk je tegelijkertijd ook aan je postuur. Tot slot is de Umbro fitness bal ook een hit bij zwangere vrouwen. Wanneer zwangere vrouwen op de zwangerschapsbal gaan zitten worden de bekkens ontlast voor meer ontspanning. Ook kan de zitbal tijdens een bevalling gebruikt worden voor het opvangen en enigzins verlichten van pijn bij weeën. Daarnaast kan de balansbal ook helpen bij het natuurlijk opwekken van weeën. Het op en neer stuiteren op een fitnessbal zorgt er in sommige gevallen namelijk voor dat de baby indaalt. 

Specificaties Umbro fitness bal

  • Kleur: rood
  • Diameter: 75 CM
  • Maximaal belastbaar gewicht: 120 KG
  • Bevordert balans
  • Perfect voor revalidatie
  • Werk aan stabiliteit

Specificaties

  • Merk: Umbro
  • Verpakkingsinhoud: 1x Fitness bal
  • EAN: 8711252269375
  • Kleur: Rood
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 75 (Ø)
  • Diameter (cm): 75.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten