Vaderdag

Hij staat het hele jaar door voor je klaar, en daarom wordt hij op 18 juni in het zonnetje gezet. Nog opzoek naar het perfecte cadeau? Bekijk op deze pagina onze vele cadeautips.

Vind het perfecte cadeau voor de liefste papa

Vaderdag is de ideale gelegenheid om je vader te laten zien hoeveel hij voor je betekent. Het vinden van het perfecte cadeau kan echter een uitdaging zijn. Wij geven je tips en suggesties om je te inspireren bij het vinden van een persoonlijk, handig of uniek cadeau dat past bij zijn persoonlijkheid en interesses.

Haal nu in huis voor de liefste papa

Voor alle appklanten ligt er vanaf donderdag 8 juni een gratis doosje BBQ zaadje klaar in een Blokker bij jou in de buurt. Download of open de Blokker app, activeer de aanbieding en laat je klantenkaart scannen bij de kassa. Let op: op = op!

Download de Blokker app

Alles voor de barbecue liefhebbers

Verras je vader eens door voor hem een barbecue te organiseren op Vaderdag. Daar heeft het gehele gezin plezier van! Ook een goede cadeautip: met een BBQ of barbecue accessoires als maak je hem altijd erg blij. 

Alles voor lange en korte baarden 

Scheerapparaten en mesjes komen altijd van pas en daarom ook de ideale Vaderdag cadeautip. Gelukkig hebben we alles in huis voor korte én lange baarden.