Vanish Oxi Action Multi - 1500 gram

4.8 Sterren
5 beoordelingen
Vanish Oxi Action Multi - 1500 gram
Bekijk video(s)
1350174
5.80
Dit artikel is te verkrijgen in onze Blokker winkels.
Morgen, vanaf 2 uur na opening* (gratis)

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Met Vanish Oxi Action Poeder wordt vlekken verwijderen uit je kleren en ander textiel veel gemakkelijker!


Machinewas: hardnekkige en ingedrongen vlekken: voeg een dosis Vanish toe in het waspoedervakje en was de kleding op je normale programma. Voor lichtere vlekken is een halve dosis voldoende. Was je kleren net als altijd. Ook op 40 °C is het resultaat verbluffend.


Handwas: hardnekkige en ingedrongen vlekken: los een dosis Vanish Oxi Action Poeder op in 4 liter warm water (max. 40°C) en laat je kleren erin weken. Voor lichtere vlekken is een halve dosis voldoende. Gekleurde was: laat hoogstens 1 uur weken. Witte was: laat hoogstens 6 uur weken. Was daarna de kleding zoals gewoonlijk of spoel zorgvuldig uit. Voor een nog beter resultaat bij hardnekkige vlekken: wrijf goed op de vlek en spoel de kleren dan pas uit.

 

Belangrijk:  Volg altijd de instructies op de verpakking van elk Vanish product. Gebruik dit product niet op wol, zijde of leder. Vanish is ook ongeschikt voor oppervlakken in hout, metaal enz. Behandel daarnaast een vlek zo snel mogelijk en laat hem niet opdrogen. Vanish werkt doeltreffend tegen 101 hardnekkige vlekken en helpt te verwijderen bijvoorbeeld ook bloed-, gras-, zweet- en rode wijnvlekken.

Specificaties

  • Merk: Vanish
  • Merk: Vanish
  • Artikelnummer: 0149232
  • EAN: 8710552306339

Reviews

Gesponsorde producten