Vanity Planet - 3-in-1 Sonic Rose Quartz Beauty Roller

3891469
39.95
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
OrangeShop-eu
4,2 Sterren
Vanity Planet - 3-in-1 Sonic Rose Quartz Beauty Roller
39.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Vibrerende gezichtsroller

Met deze rozenkwarts gezichtsrollers rol je over de huid en geef je jouw gezicht een heerlijk ontspannen massage. Het gezichtsmassageapparaat zorgt er voor dat de bloedcirculatie, lymfedrainage en aanmaak van collageen worden gestimuleerd en afvalstoffen worden afgevoerd. Hiermee gaat de gezichtsroller tekenen van veroudering tegen.

Massage roller met 3 opzetstukken

De gezichtsverzorgingsset bestaat uit een beauty tool met 3 verschillende vibrerende verwisselbare opzetstukken. Een Y-vormige roller voor meer definitie in de gezichtscontouren: kaaklijn en jukbeenderen. Een T-vormige roller om de (onder)kin te shapen en de huid rondom de ogen, zoals de slapen te masseren. En een rozen kwarts roller om de grotere huidoppervlakken van het gezicht een ontspannende massage te geven. Met de contour roller kalmeer, de-puff je de huid en krijgt je gezicht een naturel facelift.

Beautytool voor ‘s ochtends en ‘s avonds

Gebruik de beautyroller ook als je net een serum of dagcrème hebt opgedaan, de vibrerende massageroller zorgt ervoor dat de huid de actieve ingrediënten beter kan opnemen. De elektrische roller is een goede toevoeging aan je ochtend en avond skin care routine!

 

Productspecificaties

  • Merk: Vanity Planet
  • EAN: 8720612801018

Beoordelingen

Gesponsorde producten