Vasagle Garderoberek met Kapstok - Schoenenrek - Industrieel - Rustiek

Omschrijving

VERWELKOMT U THUIS: Elimineer de rommel in uw gang met deze slimme kapstok; met de perfecte balans van strakke lijnen, moderne elegantie en moeiteloos rustieke uitstraling.


ALLES WAT JE NODIG HEBT: Na thuiskomst aan het eind van de dag, hang je je jas, hoed en sjaal aan een van de bovenste 5 dubbele haken, ga op de bank zitten om je schoenen uit te doen en leg ze op een van de 2 metalen gaasplanken.


IETS MEER: Het middelste rasterpaneel geeft een persoonlijk tintje aan de kapstok - te gebruiken voor foto's, memo's, ansichtkaarten met clips (niet meegeleverd), of zelfs als oorbelhouder; inclusief 4 extra haken voor een tas, kinderkleding of dingen die je graag bij de hand houdt.


SOLID CONSTRUCTION: Met robuuste metalen buizen in een matte afwerking en spaanplaat in rustieke stijl, biedt het een sterke en stevige bank die tot 100 kg kan dragen voor een volwassene om op te zitten; een anti-tip kit is inbegrepen om per ongeluk omvallen te voorkomen.

100% TEVREDEN: We zijn altijd beschikbaar om professionele klantenservice te bieden voor en na uw aankoop, voeg deze halboom vandaag nog toe aan uw huis".


Specificaties.
- Kleur: Rustiek bruin
- Materiaal: Spaanplaat, ijzer
- Productformaat: 92 x 41,5 x 187 cm (L x B x H)
- Gewicht van het product: 15,9 kg
- Max. Statisch draagvermogen van de bank: 100 kg.
- Max. Statische belastingscapaciteit van elke gaasplank: 20 kg
- Max. Statisch draagvermogen van elke haak: 3 kg

Inhoud van de verpakking:
- 1 x Kapstok
- 1 x Accessoireset
- 1 x Anti-tipset
- 1 x Instructies (EN, DE, FR, ES, IT)

Specificaties

  • Merk: O'DADDY
  • EAN: 6955880359097

Reviews

Gesponsorde producten