Velform Luxilight Pro

2094682
29.95
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Bralex-Webshops
4,1 Sterren
Velform Luxilight Pro
29.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

LuxiLight Pro | Pijnloos Ontharingssyteem

Scheren zonder pijn, irritaties of sneetjes
Geschikt voor ieder huidtype en huidkleur
Voorzien van unieke LuxiGlide technologie
Verwijderd ongewenst haar snel en pijnloos!

Ontharen van gezicht en lichaam is een belangrijk voor vrouwen én mannen. Scheren, harsen, ontharingscrème, epileren, dure behandelingen bij de schoonheidsspecialiste en laserbehandelingen; we gebruiken het allemaal om van ongewenste haartjes af te komen. Dit kost vaak veel geld én tijd!

Maak kennis met de Luxilight van Velform! Nu kunt u voortaan snel en gemakkelijk ongewenste haartjes verwijderen. Zonder pijn en irritaties. Het geheim is de Luxiglide technologie die ongewenst haar oplicht terwijl de huid 1000 keer per minuut zachtjes wordt gevibreerd om de huid te ontharen in enkele seconden, zonder pijn.

De Luxilight is de snelste en simpelste manier om ongewenst haar te verwijderen en het haar zal nooit dikker terug groeien! En het beste van alles is dat Luxilight op elke huidtype en huidkleur werkt!

Onthaar uw benen, onderarmen en bikinilijn. Maar het werkt ook geweldig op uw kin, bovenlip en bakkebaarden. Ook voor mannen werkt het super. Het is snel, gemakkelijk en pijnloos.

Luxilight is sterk genoeg om de meeste ruige haren te verwijderen en ook mild genoeg om lichte donshaartjes weg te halen. Het apparaat is voorzien van een sensor die bij aanraking van de huid geactiveerd wordt. Dankzij de verlichting van de Luxiglide technologie ziet u geen haartje over het hoofd!

Specificaties

  • EAN: 0644812033131
  • Kleur: Multikleur

Beoordelingen

Gesponsorde producten