Velform Smooth incl. Manicure Set

2063579
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Velform Smooth + Manicure Set | Gezichtontharing Epilator met 18-Karaat Vergulde Kop

Verwijderd pijnloos en snel overbodige haartjes
Unieke 18-karaat vergulde kop
Incl. Gratis manicure set
Geschikt voor alle huidtypes- en kleuren

Vrijwel iedere vrouw heeft haar op het gezicht dat ze graag wil verwijderen: haar op de bovenlip, bakkebaarden, haar op de kin of wangen, grove wenkbrauwen en haartjes die tussen de wenkbrauwen groeien. Verwijderen van gezichtshaar en wenkbrauwen epileren is tijdrovend en vaak pijnlijk. Vooral wax en ontharingscrème voor het gezicht hebben een brandende en geïrriteerde werking op de huid.

Maak kennis met de Velform Smooth van Best Direct!

De unieke gouden 18-karaat vergulde kop werkt perfect voor het makkelijk en pijnloos verwijderen van overbodig (gezichts)haar en zorgt voor een zijdezachte huid. De velform smooth verwijderd moeiteloos de dunste haartjes! Het materiaal is hypoallergeen en is geschikt voor alle huidtypes en huidtinten. Deze lipstick heeft een compact en discreet ontwerp zodat u het apparaatje gemakkelijk overal mee naartoe neemt. Door het ingebouwde lampje worden alle haartjes zichtbaar en kan het in een handomdraai worden verwijderd.

Door gebruik te maken van de Velform Smooth Flawless Stick bent u snel, pijnloos en risicoloos van uw gezichtshaartjes af!

De Velform Smooth wordt geleverd incl. uitgebreide Manicure Set.

Specificaties

  • EAN: 0644812041792
  • Kleur: Multikleur

Beoordelingen

Gesponsorde producten