Verhuisdeken - Opslagdeken - 150 x 200cm - Extra sterk - Gerecycled Materiaal - Bescherm uw spullen

3723027
16.98
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Verhuisdozenloods
4,8 Sterren
Verhuisdeken - Opslagdeken - 150 x 200cm - Extra sterk - Gerecycled Materiaal - Bescherm uw spullen
16.98
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

De verhuisdekens van Verhuisdozenloods zijn uitermate geschikt voor het verpakken en beschermen van je inboedel / meubilair tijdens het verhuizen of tijdelijke opslag. Overigens ook te gebruiken ter bescherming van breekbare goederen zoals servies, glazen, kristal, beelden, vazen en andere breekbare spullen. Deze dekens zijn de standaard in de verhuisbranche en worden geroemd om de goede en stevige kwaliteit.

Wat is een verhuisdeken?

Verhuisdekens worden vaak gebruikt om meubels, schilderijen, machines en andere items te beschermen tijdens een verhuizing. Tijdens het verplaatsen van spullen bestaat het risico op beschadigingen, vooral bij het laden, tijdens het transport en bij het uitladen van de vrachtwagen. Bijvoorbeeld, spullen kunnen verschuiven in de verhuiswagen en zo beschadigd raken. Om dit te voorkomen, worden verhuisdekens gebruikt. Je kunt de goederen inpakken met verhuisdekens en tape, of dek de goederen eenvoudigweg af met dekens.

Waarom een standaard deken niet voldoende is

Waarom zou je verhuisdekens kopen als je nog ergens een kleedje in huis hebt liggen? Het lijkt een logische gedachte, maar verhuisdekens bieden zeker meerwaarde tijdens je verhuizing. Dit komt door de structuur en het materiaal van de verhuisdekens. Veel gewone dekens bestaan grotendeels uit wol. Hoewel wol lekker warm is, is het niet erg stevig en scheurt het gemakkelijk. Verhuisdekens daarentegen zijn gemaakt van katoen. Katoen is een cellulosemateriaal en staat bekend om zijn hoge treksterkte. Bovendien zijn verhuisdekens meestal rondom gestikt, waardoor ze nauwelijks kunnen scheuren.

Voordelen van verhuisdekens:

  • Ideaal voor het beschermen van je meubilair / inboedel
  • Gemaakt van gerecycled materiaal, goed voor het milieu
  • De deken is schokwerend, vermijdt krassen en deuken
  • De dekens zijn super stevig en herbruikbaar

De beste kwaliteit

Bij Verhuisdozenloods hoef je niet te kiezen tussen lage prijzen en de beste kwaliteit. Onze verhuisdekens zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal. Bij Verhuisdozenloods bieden we betaalbare en duurzame verhuisdekens van hoge kwaliteit.

Goedkope verhuisdekens

Bij Verhuisdozenloods maken we je verhuizing extra comfortabel met betaalbare, stevige en handige verhuisdekens. Verhuisdekens zijn essentieel voor een soepele verhuizing. Als je op zoek bent naar voordelige verhuisdekens van hoge kwaliteit, ben je bij ons aan het juiste adres. In ons assortiment bieden we alleen de beste kwaliteit tegen de juiste prijs.

Wat zijn de verschillen tussen traditionele verhuisdekens en opslagdekens?

Verhuisdekens worden vaak ingezet om meubels te beschermen tijdens verhuizingen en andere vormen van transport. Deze dekens hebben een hoogwaardige kwaliteit, waardoor ze niet snel slijten. Naast verhuisdekens zijn er ook opslagdekens, ook wel bekend als pakdekens. Zoals de naam suggereert, worden opslagdekens voornamelijk gebruikt om meubilair te beschermen of af te dekken wanneer het opgeslagen wordt. Opslagdekens, die ook vaak pakdekens worden genoemd, zijn geweven en rondom gestikt, wat ze sterker maakt dan de doorgestikte afdekdekens.

Verhuisdeken kopen?

Wil je graag een verhuisdeken kopen? Dat doe je veilig en voordelig bij Verhuisdozenloods.nl! Als je je bestelling voor 14.00 hebt geplaatst, is deze morgen in huis. Heb je nog vragen over onze producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, onze medewerkers helpen je graag.

Specificaties

  • Merk: Verhuisservice+
  • EAN: 8830326317375

Beoordelingen

Gesponsorde producten