Verhuisservice+ Verhuisdozen xl - incl tape - extra sterk - 106L - 5 stuks

Omschrijving

Verhuisdozen XL zijn extra groot en extra stevig! Ideaal om belangrijke en dierbare spullen te verhuizen. Deze verhuisdozen zijn van dubbelgolf karton gemaakt en zijn ze voorzien van handvatten. Hierdoor zijn de verhuisdozen makkelijk op te tillen en te verplaatsen. Deze verhuisdoos heeft een standaard formaat van 58 × 40 × 38 cm en een inhoud van 96 liter.

Let op! Dit pakket van verhuisdozen XL bevat een rol sterke tape waarmee je de dozen eenvoudig zelf kunt afsluiten.Voordelen verhuisdozen XL

Voordelen verhuisdozen XL

Verhuisdozen zijn onmisbaar tijdens een verhuizing. Ze beschermen uw spullen en maken het vervoer ervan een stuk gemakkelijker. XL verhuisdozen bieden nog meer voordelen ten opzichte van reguliere verhuisdozen.

Meer ruimte

Met hun grotere afmetingen bieden ze meer ruimte voor uw spullen. Hierdoor kunt u grote items zoals kussens, dekbedden, lampen, enzovoort in één doos vervoeren, in plaats van ze op te delen over verschillende kleinere dozen. Dit bespaart tijd en maakt het verhuisproces efficiënter.

Stapelbaar

De verhuisdozen zijn ook stapelbaar, wat betekent dat ze gemakkelijk opgestapeld kunnen worden in opslag. Dit bespaart ruimte en maakt het beheer van uw spullen een stuk eenvoudiger.

Sterker

De grotere afmetingen maken ze ook steviger dan reguliere verhuisdozen. Dit vermindert het risico op beschadiging tijdens het vervoer of de opslag van uw spullen. Daarnaast zijn deze verhuisdozen voorzien van handgrepen, wat het vervoeren ervan een stuk gemakkelijker maakt.

Extra bescherming

Ten slotte bieden ze extra bescherming voor uw spullen. Dit is vooral belangrijk als u waardevolle of gevoelige items vervoert. Door de grotere afmetingen en de stevigere constructie zijn uw spullen beter beschermd tegen stoten, krassen en andere beschadigingen.

In het kort bieden deze verhuisdozen dus meer ruimte, stapelbaarheid, stevigheid, gemak en bescherming voor uw spullen tijdens een verhuizing. Als u grotere items vervoert, dan zijn XL verhuisdozen een uitstekende keuze.

De beste XL verhuisdozen

Om ervoor te zorgen dat je spullen tijdens je verhuizing beschermd blijven, is het belangrijk om gebruik te maken van stevige verhuisdozen. Verhuisdozenloods.nl biedt de XL verhuisdozen die hiervoor een uitstekende keuze zijn, omdat ze extra sterk zijn en een volledig afgesloten bodem hebben die ervoor zorgt dat ze niet inzakken of scheuren.

Deze verhuisdozen zijn daarnaast voorzien van twee verstevigde handgrepen van dubbelgolf karton, waardoor het tillen gemakkelijker is. Dankzij de hoge kwaliteit van het karton zijn de verhuisdozen ook geschikt om vaker te gebruiken of om je spullen langere tijd op te bergen. Houd er wel rekening mee dat de dozen niet zwaarder mogen zijn dan 15 kilo, zodat je geen last van je rug krijgt tijdens het tillen.

Verhuisdozen XL kopen?

XL verhuisdozen kopen en morgen thuis ontvangen? Dat klinkt bijna te goed om waar te zijn, maar bij Verhuisdozenloods.nl is dit zeker een mogelijkheid! Bestel jouw verhuisdozen en verhuismateriaal in onze webshop. Heb je vragen over dit product? Neem dan gerust contact met ons op. Onze klantenservice helpt je graag verder!

Specificaties

  • Merk: Verhuisservice+
  • EAN: 7445900056086
  • Aantal stuks in verpakking: 5
  • Afmeting (cm): 58x40x38 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten