VibroFit Trilplaat

4,5 Sterren
2 beoordelingen
2123657
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Fitness trilplaat voor thuis
Regelmatig bewegen en gezond en afwisselend eten zijn de voorwaarden voor een gezond, soepel en fit lichaam. In ons drukke leven blijft er vaak te weinig tijd over voor het beoefenen van sport, wandelen of fietsen. Een korte training op een trilplaat is de ideale manier om aan uw lichaam te werken. Slechts 10 minuten per dag!

De meest effectieve methode voor thuis fitness
De exclusieve technologie van Vibrofit van Tommy Teleshopping maakt gebruik van wetenschappelijke principes van onwillekeurige vibrerende stimulaties om uw lichaam weer in vorm te krijgen door alleen het veranderen van de positie van uw voeten.

De krachtige Vibrofit vibraties worden gemiddeld 3600 keer per minuut via uw voetzolen naar de rest van uw lichaam gestuurd. Uw lichaam ervaart dit als wandelen, joggen of hardlopen, terwijl het overtollige vet door krachtige vibraties in beweging wordt gebracht en u gewicht verliest in enkele minuten per dag.

Voor vetverlies en verbetering van de bloedcirculatie
Door het gebruik van de Vibrofit wordt uw lichaam flexibeler, minder gauw moe en heeft u minder pijnlijke spieren, het verbetert de circulatie en u voelt uzelf energieker.

Het metabolisme wordt verhoogd, waardoor u meer energie consumeert en tegelijkertijd zet het het overtollige vet in beweging en kan het vet gemakkelijker door uw lichaam worden afgevoerd.

Daarnaast stimuleert het de afvoer van lymfevocht, het helpt uw lichaam om de gifstoffen te verwijderen, voorkomt ontstekingen van het lymfeweefsel, versterkt uw botten en het helpt bij het voorkomen van osteoporose.

De productie van collageen wordt gestimuleerd, uw huid wordt elastischer en het helpt zelfs om cellulitis te verminderen.

Trilplaat voor fitnessoefeningen
Vibrofit biedt meer opties dan gewone trilplaten. Het is de enige op de markt die het ingebouwde geluidssysteem heeft, HiFi Zero Wire, met geïntegreerde Bluetooth, zodat u uw mobiele telefoon kunt koppelen en kunt genieten van uw favoriete muziek terwijl u aan het sporten bent.

Kies uit maar liefst 99 intensiteitsniveau’s voor alle spiergroepen! Bij uw bestelling ontvangt u een set elastische banden voor het trainen van uw bovenlichaam.

Specificaties

  • Merk: JML
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 7502268523626
  • Maximaal aanbevolen gewicht (kg): 120.0
  • Aantal snelkeuzeprogramma's: 99
  • Vermogen (Watt): 250.0
  • Kleur: Geel
  • Afmeting (cm): 49x80x20 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten