Vibrolegs - Bloedcirculatieapparaat - Voor benen en voeten

3,9 Sterren
19 beoordelingen

Omschrijving

Vibrolegs vibratie- en beenmassage systeem

Heb je last van spataderen, onrustige benen of pijnlijke benen en voeten? Dan is het belangrijk om in beweging te blijven waardoor de bloedcirculatie verbeterd wordt. Vibrolegs helpt je lichaam in beweging te blijven, zonder inspanning. Je hoeft alleen maar te gaan zitten en je voeten op de vibrolegs te plaatsen. Zo wordt je bloedsomloop verbeterd en je spieren verstevigd. En je energieniveau blijft op peil. Bovendien kan je je Vibrolegs-schema personaliseren met behulp van verschillende intervaltrainingen. Bent je op leeftijd, heb je een zwakke gezondheid of hartklachten? Raadpleeg dan je huisarts voordat je het product gebruikt. Ook als je vindt dat daar geen aanleiding voor is.

Ontspannende voetmassage

Vibrolegs biedt een ontspannende en pijnverlichtende voetmassage en laat rusteloze benen ontspannen. Het is een vibratie- en accupressuur systeem dat je benen kalmeert, verjongt en versterkt. Vibrolegs revitaliseert je benen om de bloedsomloop te verbeteren, de spieren te stimuleren, oneffenheden door spataderen te verminderen, pijn te verzachten, stress te verlichten en je meer energie te geven. Het apparaat is gemakkelijk te gebruiken dankzij de handige afstandsbediening. Plaats je voeten op het reliëf van de Vibrolegs en zet hem aan. Je voelt meteen dat het werkt!

Het geheim van Vibrolegs zijn de acupressuur koppen, perfect afgestemd op de zool van je voeten waar de meeste zenuwen eindigen, gecombineerd met het gepatenteerde oscillatiesysteem. Dit zorgt ervoor dat de pijn in je vermoeide benen en voeten wordt verlicht, de bloedsomloop verbetert en je spieren sterker worden. Het massageapparaat kent 10 snelheden en 3 verschillende programma’s. Iedere sessie duurt 10 minuten.

Vibro Legs wordt geleverd met een handige afstandsbediening waarmee je van een zachte en rustgevende massage naar een diepe spier verstevigende massage kunt gaan zonder te hoeven opstaan.

Vibrolegs is ideaal voor mannen en vrouwen van alle leeftijden. Gebruik hem terwijl je tv kijkt, terwijl je werkt of op een ander moment dat je tijd hebt om te ontspannen. Laat je voeten rusten, zet hem aan en ontspan! Het apparaat is licht, comfortabel, gemakkelijk in gebruik en bovendien gemakkelijk op te bergen.

Tip voor gebruik:

Ben je op leeftijd, heb je een zwakke gezondheid of hartklachten? Raadpleeg dan je huisarts voordat je het product gebruikt. Ook als je vindt dat daar geen aanleiding voor is. De trillingen kunnen als zwaar worden ervaren.

Specificaties

  • Merk: JML
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 8719481534295
  • Vliegwielgewicht (kg): 0.0
  • Kleur: Zwart
  • Afmeting (cm): 44x41x16 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten