VONROC Afkortzaag 2000W - 216mm Radiaal kap- en verstekzaag met laser en LED

3600595
124.95
Je kunt 24 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 24 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
VONROC
4,3 Sterren
VONROC Afkortzaag 2000W - 216mm Radiaal kap- en verstekzaag met laser en LED
124.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Deze VONROC MS501AC afkortzaag is een echte krachtpatser, met een toerental van 4700 omwentelingen per minuut en een vermogen van maar liefst 2000W! De machine is eenvoudig te vervoeren dankzij zijn 12 kilo aan gewicht, handvat en speciale transportmodus. Een uitstekende afkortzaag voorzien van alle belangrijke specificaties en features die je in een afkortzaag zoekt. Veel zaagkracht met degelijkheid en precisie.

Waar is deze afkortzaag voor geschikt?

Met deze VONROC afkortzaag maak jij met gemak afkort- en versteksneden in hardhout, zachthout, spaanplaat en vezelplaat. Zaag bijvoorbeeld laminaat en parket op maat. Deze afkortzaag is ook zeer geschikt voor het zagen van dikke balken, bijvoorbeeld bij het bouwen van een overkapping of schuur.

Belangrijkste voordelen:

  • Voorzien van laser; je ziet exact waar je zaagsnede komt. Dit helpt je om precies en accuraat te zagen.
  • LED-werkverlichting; ook met mindere lichtomstandigheden toch goed zicht op je werkstuk.
  • Verstelbare tafelverbreders; jouw zaagwerk loopt voortaan op rolletjes. Het grote voordeel van de verstelbare tafelverbreders is dat je ook lange werkstukken veilig en netjes op maat kunt zagen. Dankzij de grote zaagcapaciteit kun je hout zagen van wel 65 x 340mm. Deze capaciteit wordt behaald door de extra lange trekfunctionaliteit. Dankzij de dubbele gelagerde geleide armen kun je namelijk makkelijk en accuraat brede planken zagen.
  • Snel en eenvoudig instellen van zaaghoeken; alle hoeken die je wilt zagen kunnen zonder extra gereedschap traploos worden ingesteld. Maar je kunt ook gebruik maken van de vooraf-ingestelde verstekhoeken op de zaagtafel. Hoeken van 0°, 15°, 22,5°, 30° en 45° kan je hiermee snel en nauwkeurig instellen. De zaagbladen zijn ook gemakkelijk en snel te verwisselen dankzij de as vergrendeling.
  • Ook zonder af te tekenen planken op dezelfde lengte en diepte afzagen; dankzij de aanwezige lengtestop zaag je met gemak planken op de zelfde lengte af en de diepteregeling zorgt ervoor dat je werkstukken op dezelfde diepte inzaagt. Handig als je bijvoorbeeld een inkeping wilt maken voor een houtverbinding. Dankzij het meegeleverde 216mm, 40 tands zaagblad kun je direct aan de slag met jouw gewenste klus! Dit zaagblad is een optimum tussen snel en fijn zagen.
  • Precies en robuust in één; keer op keer, plank na plank en balk na balk, steeds weer dezelfde uitstekende precisie. Jij wilt vertrouwen op je gereedschap. Dat kan met deze afkortzaag. De robuuste constructie van aluminium staat garant voor duurzaamheid en accuraatheid.
  • Veiligheid boven alles; de elektrische motorrem zorgt voor extra veiligheid. Bij het loslaten van de aan/uit knop staat het zaagblad snel stil. Dit is naast de aanwezige beschermkap een extra hulpmiddel om jouw veiligheid te waarborgen. De werkstukklem kan ter ondersteuning aan de linker- en aan de rechterkant worden geplaatst. Het werkstuk ligt dus altijd goed en stevig vast. Standaard wordt er een stofzak meegeleverd, maar het is ook mogelijk om de zaag aan te sluiten op een (bouw) stofzuiger. Dit geeft beter zicht op je zaaglijn, minder rommel en een veiligere werkplek.

Maximale zaagcapaciteit:

  • Maximale zaagbreedte 0° - Helling 0°: 65 x 340 mm
  • Maximale zaagbreedte 0° - Helling 45°: 38 x 340 mm
  • Maximale zaagbreedte 45° - Helling 0°: 65 x 240 mm
  • Maximale zaagbreedte 45° - Helling 45°: 38 x 240 mm

Wat zit er in de verpakking?

De MS501AC wordt geleverd in een bruine kartonnen doos zonder full colour opdruk.

  • 1x MS501AC Afkortzaag
  • 1x Zaagblad TCT/HW, 40 tands ( Ø 216 x 30 x 2.8/1.6mm) (Gemonteerd op de machine)
  • 1x Stofopvangzak
  • 1x Inbussleutel (voor verwisselen zaagblad)
  • 2x Tafelextensies (gemonteerd op de machine)
  • 1x Werkstukklem

Upgrade?

Wil je een radiaal afkortzaag met wat meer vermogen en een groter zaagblad? Dan is de MS502AC van VONROC de machine voor jou!

VONROC

Top kwaliteit gereedschap voor de beste prijs? Jazeker, dat kan! VONROC is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in elektrisch gereedschap dat zijn producten rechtstreeks levert van de fabriek aan de klant. Onnodige kosten van transport, verpakking en tussenhandel worden hierdoor voorkomen. “VONROC: Build your future!’’

Specificaties

  • Merk: VONROC
  • EAN: 8717479072088

Beoordelingen

Gesponsorde producten