Wandbeugel kunststof - 30 cm

3925483
18.00
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Zonfo
4,5 Sterren
Wandbeugel kunststof - 30 cm
18.00
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

De wandbeugel van kunststof is voorzien van een geribbelde greep met een diameter van ruim 4 centimeter. Hierdoor voelt de wandbeugel solide en prettig aan, tijdens het vasthouden. Door de afwerking met ribbels op de buis, heeft u meer grip, zeker wanneer deze beugels in de badkamer worden gemonteerd. 

Mooi afgewerkt

De wandbeugels zijn afgewerkt met witte afdekplaten, hierdoor worden de bevestigingsschroeven mooi weggewerkt. Bij levering zijn er bevestigingsschroeven meegeleverd, echter is elke muur anders. Het is daarom belangrijk om te controleren of de schroeven geschikt zijn voor uw muur, mocht dit niet het geval zijn. Dan dient u de juiste schroeven te halen bij de plaatselijke bouwmarkt.

Hoe kiest u de juiste handgreep lengte?

In ons assortiment vindt u 3 verschillende maten van de wandbeugel Kunststof. Met de 30 cm handgreep heeft u genoeg ruimte om uzelf op te kunnen trekken of vast te houden met twee handen. Met de handgreep lengte van 40 of 45 cm heeft u meer dan genoeg ruimte om uw handen rondom de handgreep te plaatsen. Zeker bij de 45 cm wandbeugel heeft u meer dan voldoende ruimte.

Specificaties

  • Merk: Herdegen
  • EAN: 3701127713770

Beoordelingen

Gesponsorde producten