Wasparfum Ariel 250ml – La Bella Lavanderina

3590919
21.95
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
InteriorScent-nl
5 Sterren
Wasparfum Ariel 250ml – La Bella Lavanderina
21.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Wasparfum Ariel - Een heerlijk fris wasparfum met een exotisch tintje. Met dit wasparfum ervaar je een weelderigere mix van Witte Musk, Oranje bloesem, Kamille, Ylang, Houtachtige geuren, beetje Appel en Anijszaad

Fles inhoud: 250ml (geschikt voor 50 tot 25 wasbeurten)
De wasparfums & Interieursprays van La Bella Lavanderina zijn verslavend lekker…... Het best bewaarde geheim uit Italië voor een heerlijk geurende was én een extra touch voor je interieur”. De wasparfums van La Bella Lavanderina ruiken intens en langdurig. Het zijn unieke geuren van de hoogste kwaliteit, die uw wasgoed en uw huis dagenlang het gevoel van frisheid geven.

De geconcentreerde wasparfums zijn gemaakt van de beste etherische oliën en zijn zijn geschikt voor alle soorten textiel. De wasparfums kunnen zowel voor een handwas als in de wasmachine worden gebruikt. La Bella Lavanderina wasparfum is een sterk geconcentreerd parfum en absoluut niet te vergelijken met een wasverzachter. In tegenstelling tot een wasverzachter, blijft de geur van La Bella Lavanderina wasparfum veel langer in je gewassen kleding zitten.

Je voegt, afhankelijk van de gewenste geursterkte, een dopje (circa 5 ml) wasparfum toe in het bakje van de wasverzachter, naast het gebruik van je reguliere wasmiddel.

Voordelen van La Bella Lavanderina was parfum:
De was ruikt heerlijk, geen muffe geur meer aan je textiel
Geen wasverzachter meer nodig, de was parfum versterkt de geur
Geen (te) dure wasmiddelen meer nodig, want je was ruikt altijd lekker fris!
La Bella Lavanderina wasparfum is erg zuinig in gebruik, bij normaal gebruik kun je met een fles van 500 ml circa 100 keer wassen.
Alle producten van La Bella Lavanderina zijn dierproefvrij, 100 % Nikkel vrij en zonder Parabenen.

Hoe is het wasparfum te gebruiken?

Te gebruiken zowel voor wassen in de wasmachine als voor wassen op de hand. Het wasparfum is geschikt voor alle soorten stof. Het kan gebruikt worden in combinatie met alle soorten wasmiddelen. Geconcentreerd product, schudden voor gebruik. Een paar ml wasparfum is voldoende om je kleding, badhanddoeken of bedlinnen zo te parfumeren dat de geur dagenlang een uniek gevoel van frisheid geeft.

Machine was: Giet 5 tot 10 ml wasparfum in het bakje bestemd voor de wasverzachter, afhankelijk van de gewenste geurintensiteit.
Handwas: Voeg 5 ml wasparfum toe aan 5 liter water. Gebruik eventueel handschoenen ter bescherming van de handen.

Let op: Kan bij overgevoeligheid eventueel een allergische reactie veroorzaken. Altijd buiten bereik van kinderen houden.

Specificaties

  • Merk: huismerk
  • EAN: 8052464760756

Beoordelingen

Gesponsorde producten