Wasparfum Nuvole 500ml – Ventilii Milano

3686073
29.95
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
InteriorScent-nl
5 Sterren
Wasparfum Nuvole 500ml – Ventilii Milano
29.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Ventilii Milano wasparfum Nuvole - betekenis "wolken" - Wolken van citroen en witte perzik op cirruskrullen van rood fruit, steken een oceaan van manuka bloesem honing over. Het beweegt met de wind op lichte katoen van oranjebloesem en jasmijn, framboos en pioen en eindigt als een crème van licht hout en sandelhout.

Fles inhoud: 500ml (geschikt voor 50 tot 100 wasbeurten)

De wasparfums van Ventilii Milano zijn geweldig lekker en ook nog eens enorm verslavend…...

De nieuwste rage uit Italië voor heerlijk geurend wasgoed en een geweldige geurervaring voor je hele huis.

De wasparfums van Ventilii Milano ruiken intens en langdurig. Het zijn unieke geuren van de hoogste kwaliteit, die uw wasgoed en uw huis dagenlang het gevoel van frisheid geven. De geconcentreerde wasparfums zijn gemaakt van de beste etherische oliën en zijn geschikt voor alle soorten textiel. De wasparfums kunnen zowel voor een handwas als in de wasmachine worden gebruikt. Ventilii Milano wasparfums zijn sterk geconcentreerd geparfumeerd en zijn niet te vergelijken met standaard wasverzachters, want in tegenstelling tot een wasverzachter, blijft de geur van de wasparfums van Ventilii Milano veel langer in je gewassen textiel aanwezig. Je voegt, afhankelijk van de gewenste geursterkte, een dopje (circa 5 ml) wasparfum toe in het bakje voor de wasverzachter, naast het gebruik van je reguliere wasmiddel.

Zie hier een aantal voordelen van Ventilii Milano wasparfum:

Je wasgoed ruikt geweldig, je hebt dus geen muffe geur meer aan je textiel.
Je hebt geen wasverzachter meer nodig, het wasparfum verzacht je wasgoed ook.
Je hebt geen (te) dure wasmiddelen meer nodig, want je was ruikt met de wasparfums van Venilii Milano altijd lekker fris!
De wasparfums van Ventilii Milano zijn erg zuinig in gebruik, bij normaal gebruik kun je met een fles van 500 ml circa 100 keer wassen.
Na het wassen met de wasparfums van Ventilii Milano ruikt niet alleen je wasgoed lekker, maar ook je hele huis ruikt heerlijk fris.
Je kunt ook een klein beetje wasparfum op het filter van je stofzuiger druppelen, zodat er tijdens het stofzuigen een heerlijke geur wordt verspreid in je hele huis (of welke ruimte dan ook). Stofzuigen wordt hierdoor een feest.
Je kunt een klein beetje wasparfum op een doekje druppelen en dat doekje bijvoorbeeld in je kledingkast, schuur, auto, toilet neerleggen of hangen.
Als je een beetje wasparfum in een lege spuitfles vermengt met wat water, dan kun je dat als interieur verfrisser gebruiken.

Hoe is wasparfum te gebruiken?

De wasparfums van Ventilii Milano zijn te gebruiken voor wassen in de wasmachine en voor handwas. De wasparfums van Venilii Milano zijn geschikt elk type stof/textiel, denk daarbij aan kleding, maar ook aan lakens, handdoeken, gordijnen, kussens, bankhoezen, stoffen hondenmand, stoffen kattenmand, et cetera. de wasparfums kunnen ook worden gebruikt in combinatie met alle soorten wasmiddel en kan worden gebruikt met wassen bij zowel lage als hoge temperaturen.

De wasparfums zijn een sterk geconcentreerd product en dienen altijd te worden vermengd met voldoende water. Wij adviseren je om de fles wasparfum altijd eerst even te schudden voor elk gebruik.

Een paar ml wasparfum is voldoende om al je textiel zoals je kleding, badhanddoeken of bedlinnen heerlijk te laten geuren en je dagenlang een uniek gevoel van frisheid geeft.

Machine was: Giet 5 tot 10 ml wasparfum in het bakje wat bestemd is voor wasverzachter, afhankelijk van de gewenste geurintensiteit kun je eventueel meer of minder gebruiken.

Handwas: Voeg 5 ml wasparfum toe aan 5 liter water, tijdens de laatste spoeling. Wij adviseren je om handschoenen te gebruiken ter bescherming van de handen.

Let op : Kan eventueel een allergische reactie veroorzaken. Niet geschikt voor consumptie en absoluut buiten bereik van kinderen houden. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Specificaties

  • Merk: Ventilii Milano
  • EAN: 8057506310043

Beoordelingen

Gesponsorde producten