Waterdruppelaar - 6-pack - Automatisch Watergeef Systeem

3723253
19.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
DealDonkey
4,2 Sterren
Waterdruppelaar - 6-pack - Automatisch Watergeef Systeem
19.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Een slimme en stijlvolle oplossing voor plantenliefhebbers
Ben je een echt plantenliefhebber en staat je huis vol met prachtige planten? Planten hebben goede verzorging nodig, zodat ze optimaal kunnen groeien. Het continue watergeven kan behoorlijk wat tijd en moeite kosten. Zeker als je een weekendje weg bent of wanneer je op vakantie gaat. Je wilt natuurlijk niet dat je planten dood gaan. De Waterdruppelaar is een perfecte oplossing. De Watterdruppelaar is een automatische watergeef systeem. Het voorziet al je planten automatisch van water voor twee weken lang.

Automatische bevloeiing voor twee weken lang
De waterdruppelaar biedt een slimme en stijlvolle oplossing voor echte plantenliefhebbers. Het bestaat uit twee delen: een bal en een giet hulp. Vul de bal met water stop deze vervolgens in de grond in de plantenpot. Het is verstandig om de punt in de buurt van wortels te plaatsen. De druppelaar zorgt voor een gedoseerde bevloeiing van de grond. Het systeem voelt het vocht in de grond aan en geeft vervolgens de nodige hoeveelheid water af.

Te gebruiken voor 6 verschillende planten
De Waterdruppelaar bestaat uit een verpakking van 6 stuks, zodat je het voor 6 diverse planten kunt gebruiken. De waterdruppelaar heeft een inhoud van 250 ml en heeft een gesloten kop, waardoor er geen water kan verdampen.. De waterdruppelaar geeft je planten een gedoseerde bevloeiing voor twee weken lang, waardoor je met een gerust hart je planten achter kan laten wanneer je zelf een langere tijd weggaat.

Specificaties

  • EAN: 8720168573674

Beoordelingen

Gesponsorde producten