Wijnrek Wijnglazen Rek Wijn Glas Opslag Wine Glass holder

3523960
27.50
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een moderne en stijlvolle manier om je wijnglazen in het huis of de bar op te hangen? Deze set van 4 wijnrekken zorgen dat jij je glazen op een handige manier kwijt kan!

Uiteraard kan je ervoor kiezen om je wijnglazen op te bergen in de kast of op een plank. Helaas vult het glas zich dan na verloop van tijd met stof. Daarnaast zorg je er op deze manier voor dat het er ook nog eens mooi bij hangt. Verras je gasten met deze moderne touch in je huis en grijp snel naar een glas wanneer de gelegenheid zich voordoet.

Design
Bij het ontwerpen van deze set wijnrekken stond uitstraling en praktisch nut voorop. Want naast dat het er hip en stijlvol uitziet, is deze vorm van de glazen ophangen ook gewoon uitermate handig. Schuif de glazen simpel en eenvoudig weg en krijg nooit meer te maken met glazen die door trillingen omvallen. Daarnaast mist het stof de opening van het glas en heb je minder snel te maken met een vies glas als je de glazen even laat hangen.

Materiaal: Metaal
Deze set van 4 wijnrekken is gemaakt van metaal. Er is voor dit sterke materiaal gekozen omdat het vanzelfsprekend veiligheid moet bieden voor de gebruiken. Door de sterkte van het metaal blijven glazen hangen en hebben de glazen ook minder kans om ergens heen te glijden. Daarnaast is het metaal wel glad genoeg om er met de hand glazen en kopjes van af te schuiven. De gebruiker heeft het dus helemaal zelf in de hand!

Gebruikswijze
Na het monteren van de standaarden is het vrijwel meteen te gebruiken. Er zijn ongeveer, rekening houdend met de gemiddelde maten, 4 wijnglazen of kopjes aan vast te hangen. Bekijk de afbeeldingen voor de uitgebreide formaten e.d. Door de stevige bevestiging van het rek, kan het flink wat gewicht houden. Vergeet niet af en toe een doekje erlangs te halen. Is wel zo hygiënisch!

Deze set wijnrekken van metaal kenmerken zich door:
- Luxe en stijlvol design
- Gemaakt van sterk metaal
- Kan naast glazen ook kopjes dragen
- Makkelijk schoon te houden

Specificaties:
- Kleur: Zwart
- Materiaal: RVS
- Afmetingen (lxbxh): 38 cm x 12,5 cm x 5 cm
- Gewicht: 750 gram
- Aantal stuks in verpakking: 4

Specificaties

  • Merk: FLOKOO
  • EAN: 8720618164544
  • Aantal flessen: 1
  • Vorm: Anders
  • Inklapbaar: Ja
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Polypropyleen
  • Afmeting (cm): 1x1x1 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten