Het Ruim Dronten

Openingstijden
maandag -
dinsdag -
woensdag -
donderdag -
vrijdag -
zaterdag -
zondag Gesloten
Het Ruim Dronten
Het Ruim 36
8251 EN Dronten
Vandaag open tot 18:00
Route
Het Ruim Dronten
Het Ruim 36
8251 EN Dronten
Vandaag open tot 18:00
Route

Service in deze winkel

  • Afhalen in deze winkel is mogelijk

Blokker winkels bij jou in de buurt

Oudestraat 40
8261 CR Kampen
Vandaag open tot 18:00

Nagel Urk

16.5 km
Nagel 70
8321 RG Urk
Vandaag open tot 18:00
Promesse 48
8232 VX Lelystad
Vandaag open tot 18:00
Dorpsstraat 50
8071 BZ Nunspeet
Vandaag open tot 18:00

Over Blokker Het Ruim Dronten

Bij Blokker Het Ruim Dronten vind je een ruim assortiment aan goede en betaalbare artikelen voor wonen, koken en bakken, eten en tafelen.

Onze uitgebreide collectie koken en tafelen die bestaat uit onder andere gourmetstellen, bakplaten & tafelgrillen en serviessets. Ook keukenapparaten voor dagelijks gebruik zijn bij ons onmisbaar. Denk hierbij aan onder andere koffiemachines, tosti-ijzers, staafmixers en frituurpannen.

Voor je dagelijkse- of wekelijkse schoonmaakbeurt in huis ben je bij deze winkel aan het juiste adres. Zo kan je bij ons terecht voor een veelzijdig aanbod huishoudelijke apparaten, zoals kruimeldieven, stofzuigerzakken, stoomreinigers en thermometers. Ook vind je bij ons schoonmaak- en huishoudproducten, denk hierbij aan dweilen, afvalzakken en luchtverfrissers.

Daarnaast hebben we een breed assortiment aan producten die helpen het huis opgeruimd te houden. Denk hierbij aan prullenbakken, kledingrekken en opbergdozen.

Kom dus naar onze winkel in Dronten (of één van onze andere winkels) en laat je adviseren door onze medewerkers. Zij helpen je graag bij het maken van een keuze! Bestel je liever online? Laat je producten dan thuis bezorgen of haal het (gratis) op in één van onze winkels