Middenwaard Heerhugowaard

Openingstijden
maandag -
dinsdag -
woensdag -
donderdag -
vrijdag -
zaterdag -
zondag -
Middenwaard Heerhugowaard
Middenwaard 2-B
1703 SE Heerhugowaard
Nu gesloten
Route
Middenwaard Heerhugowaard
Middenwaard 2-B
1703 SE Heerhugowaard
Nu gesloten
Route

Service in deze winkel

  • Afhalen in deze winkel is mogelijk

Blokker winkels bij jou in de buurt

Marktplein 9
1721 CK Broek Op Lange Dijk
Nu gesloten
Europaboulevard 449
1825 RN Alkmaar
Nu gesloten
Langestraat 84
1811 JK Alkmaar
Nu gesloten
Wendelaarstraat 1 -I
1814 GR Alkmaar
Vandaag open tot 18:00

Over Blokker Middenwaard Heerhugowaard

Bij Blokker Middenwaard Heerhugowaard vind je een ruim assortiment aan goede en betaalbare artikelen voor wonen, koken en bakken, eten en tafelen.

Onze uitgebreide collectie koken en tafelen die bestaat uit onder andere gourmetstellen, bakplaten & tafelgrillen en serviessets. Ook keukenapparaten voor dagelijks gebruik zijn bij ons onmisbaar. Denk hierbij aan onder andere koffiemachines, tosti-ijzers, staafmixers en frituurpannen.

Voor je dagelijkse- of wekelijkse schoonmaakbeurt in huis ben je bij deze winkel aan het juiste adres. Zo kan je bij ons terecht voor een veelzijdig aanbod huishoudelijke apparaten, zoals kruimeldieven, stofzuigerzakken, stoomreinigers en thermometers. Ook vind je bij ons schoonmaak- en huishoudproducten, denk hierbij aan dweilen, afvalzakken en luchtverfrissers.

Daarnaast hebben we een breed assortiment aan producten die helpen het huis opgeruimd te houden. Denk hierbij aan prullenbakken, kledingrekken en opbergdozen.

Kom dus naar onze winkel in Heerhugowaard (of één van onze andere winkels) en laat je adviseren door onze medewerkers. Zij helpen je graag bij het maken van een keuze! Bestel je liever online? Laat je producten dan thuis bezorgen of haal het (gratis) op in één van onze winkels