Bevrijdingsplein Leiden

Openingstijden
maandag -
dinsdag -
woensdag -
donderdag -
vrijdag -
zaterdag -
zondag -
Bevrijdingsplein Leiden
Bevrijdingsplein 94
2321 CV Leiden
Vandaag open tot 18:00
Route
Bevrijdingsplein Leiden
Bevrijdingsplein 94
2321 CV Leiden
Vandaag open tot 18:00
Route

Service in deze winkel

  • Iedere zondag open
  • Afhalen in deze winkel is mogelijk

Blokker winkels bij jou in de buurt

Haarlemmerstraat 145
2312 DN Leiden
Vandaag open tot 18:00
Schoolstraat 36
2251 BK Voorschoten
Vandaag open tot 17:00
Winkelhof 73
2353 TV Leiderdorp
Vandaag open tot 18:00
Lange voort 21
2343 CA Oegstgeest
Vandaag open tot 17:30

Over Blokker Bevrijdingsplein Leiden

Bij Blokker Bevrijdingsplein Leiden vind je een ruim assortiment aan goede en betaalbare artikelen voor wonen, koken en bakken, eten en tafelen.

Onze uitgebreide collectie koken en tafelen die bestaat uit onder andere gourmetstellen, bakplaten & tafelgrillen en serviessets. Ook keukenapparaten voor dagelijks gebruik zijn bij ons onmisbaar. Denk hierbij aan onder andere koffiemachines, tosti-ijzers, staafmixers en frituurpannen.

Voor je dagelijkse- of wekelijkse schoonmaakbeurt in huis ben je bij deze winkel aan het juiste adres. Zo kan je bij ons terecht voor een veelzijdig aanbod huishoudelijke apparaten, zoals kruimeldieven, stofzuigerzakken, stoomreinigers en thermometers. Ook vind je bij ons schoonmaak- en huishoudproducten, denk hierbij aan dweilen, afvalzakken en luchtverfrissers.

Daarnaast hebben we een breed assortiment aan producten die helpen het huis opgeruimd te houden. Denk hierbij aan prullenbakken, kledingrekken en opbergdozen.

Kom dus naar onze winkel in Leiden (of één van onze andere winkels) en laat je adviseren door onze medewerkers. Zij helpen je graag bij het maken van een keuze! Bestel je liever online? Laat je producten dan thuis bezorgen of haal het (gratis) op in één van onze winkels