Nijmeegseweg Venlo

Openingstijden
maandag -
dinsdag -
woensdag -
donderdag -
vrijdag -
zaterdag -
zondag -
Nijmeegseweg Venlo
Nijmeegseweg 20
5916 PT Venlo
Vandaag open tot 18:00
Route
Nijmeegseweg Venlo
Nijmeegseweg 20
5916 PT Venlo
Vandaag open tot 18:00
Route

Service in deze winkel

  • Iedere zondag open
  • Afhalen in deze winkel is mogelijk

Blokker winkels bij jou in de buurt

Wieënpassage 8
5921 GD Blerick
Vandaag open tot 18:00
Kerkstraat 16
5931 NN Tegelen
Vandaag open tot 17:30
Raadhuisstraat 5
5981 BA Helden-Panningen
Vandaag open tot 18:00
Grotestraat 39
5801 BE Venray
Vandaag open tot 17:30

Over Blokker Nijmeegseweg Venlo

Bij Blokker Nijmeegseweg Venlo vind je een ruim assortiment aan goede en betaalbare artikelen voor wonen, koken en bakken, eten en tafelen.

Onze uitgebreide collectie koken en tafelen die bestaat uit onder andere gourmetstellen, bakplaten & tafelgrillen en serviessets. Ook keukenapparaten voor dagelijks gebruik zijn bij ons onmisbaar. Denk hierbij aan onder andere koffiemachines, tosti-ijzers, staafmixers en frituurpannen.

Voor je dagelijkse- of wekelijkse schoonmaakbeurt in huis ben je bij deze winkel aan het juiste adres. Zo kan je bij ons terecht voor een veelzijdig aanbod huishoudelijke apparaten, zoals kruimeldieven, stofzuigerzakken, stoomreinigers en thermometers. Ook vind je bij ons schoonmaak- en huishoudproducten, denk hierbij aan dweilen, afvalzakken en luchtverfrissers.

Daarnaast hebben we een breed assortiment aan producten die helpen het huis opgeruimd te houden. Denk hierbij aan prullenbakken, kledingrekken en opbergdozen.

Kom dus naar onze winkel in Venlo (of één van onze andere winkels) en laat je adviseren door onze medewerkers. Zij helpen je graag bij het maken van een keuze! Bestel je liever online? Laat je producten dan thuis bezorgen of haal het (gratis) op in één van onze winkels