Wilhelminastraat Vlagtwedde

Openingstijden
maandag -
dinsdag -
woensdag -
donderdag -
vrijdag -
zaterdag -
zondag Gesloten
Wilhelminastraat Vlagtwedde
Wilhelminastraat 42
9541 AP Vlagtwedde
Nu gesloten
Route
Wilhelminastraat Vlagtwedde
Wilhelminastraat 42
9541 AP Vlagtwedde
Nu gesloten
Route

Service in deze winkel

  • Afhalen in deze winkel is mogelijk

Blokker winkels bij jou in de buurt

Hoofdstraat 31
9501 CM Stadskanaal
Nu gesloten
Marktstraat 52
9581 AC Musselkanaal
Nu gesloten
Langestraat 27
9671 PA Winschoten
Nu gesloten
Veenlustpassage 14
9641 MK Veendam
Nu gesloten

Over Blokker Wilhelminastraat Vlagtwedde

Bij Blokker Wilhelminastraat Vlagtwedde vind je een ruim assortiment aan goede en betaalbare artikelen voor wonen, koken en bakken, eten en tafelen.

Onze uitgebreide collectie koken en tafelen die bestaat uit onder andere gourmetstellen, bakplaten & tafelgrillen en serviessets. Ook keukenapparaten voor dagelijks gebruik zijn bij ons onmisbaar. Denk hierbij aan onder andere koffiemachines, tosti-ijzers, staafmixers en frituurpannen.

Voor je dagelijkse- of wekelijkse schoonmaakbeurt in huis ben je bij deze winkel aan het juiste adres. Zo kan je bij ons terecht voor een veelzijdig aanbod huishoudelijke apparaten, zoals kruimeldieven, stofzuigerzakken, stoomreinigers en thermometers. Ook vind je bij ons schoonmaak- en huishoudproducten, denk hierbij aan dweilen, afvalzakken en luchtverfrissers.

Daarnaast hebben we een breed assortiment aan producten die helpen het huis opgeruimd te houden. Denk hierbij aan prullenbakken, kledingrekken en opbergdozen.

Kom dus naar onze winkel in Vlagtwedde (of één van onze andere winkels) en laat je adviseren door onze medewerkers. Zij helpen je graag bij het maken van een keuze! Bestel je liever online? Laat je producten dan thuis bezorgen of haal het (gratis) op in één van onze winkels