Hoofdstraat Voorthuizen

Openingstijden
maandag -
dinsdag -
woensdag -
donderdag -
vrijdag -
zaterdag -
zondag Gesloten
Hoofdstraat Voorthuizen
Hoofdstraat 167
3781 AE Voorthuizen
Nu gesloten
Route
Hoofdstraat Voorthuizen
Hoofdstraat 167
3781 AE Voorthuizen
Nu gesloten
Route

Service in deze winkel

  • Afhalen in deze winkel is mogelijk

Blokker winkels bij jou in de buurt

Jan van Schaffelaarstraat 46
3771 BV Barneveld
Nu gesloten
Kerkstraat 4
3882 BS Putten
Nu gesloten
Brede Beek 2-B
3861 BD Nijkerk
Nu gesloten
Westerdorpstraat 6
3871 AX Hoevelaken
Nu gesloten

Over Blokker Hoofdstraat Voorthuizen

Bij Blokker Hoofdstraat Voorthuizen vind je een ruim assortiment aan goede en betaalbare artikelen voor het huishouden, koken en tafelen, slapen, speelgoed en tuinmeubelen.

Onze uitgebreide collectie koken en tafelen die bestaat uit onder andere gourmetstellen, bakplaten & tafelgrillen en serviessets. Ook keukenapparaten voor dagelijks gebruik zijn bij ons onmisbaar. Denk hierbij aan onder andere koffiemachines, tosti-ijzers, staafmixers en frituurpannen.

Voor je dagelijkse- of wekelijkse schoonmaakbeurt in huis ben je bij deze winkel aan het juiste adres. Zo kan je bij ons terecht voor een veelzijdig aanbod huishoudelijke apparaten, zoals kruimeldieven, stofzuigerzakken, stoomreinigers en thermometers. Ook vind je bij ons schoonmaak- en huishoudproducten, denk hierbij aan dweilen, afvalzakken en luchtverfrissers.

Daarnaast hebben we een breed assortiment aan producten die helpen het huis opgeruimd te houden. Denk hierbij aan prullenbakken, kledingrekken en opbergdozen.

Op zoek naar vermaak voor jezelf of je kinderen? Dan zijn spelletjes de perfecte uitkomst. 30 seconds is voor vele mensen een musthave, maar ook qwixx en pop it’s zijn erg vermakelijk.

Kom dus naar onze winkel in Voorthuizen (of één van onze andere winkels) en laat je adviseren door onze medewerkers. Zij helpen je graag bij het maken van een keuze! Bestel je liever online? Laat je producten dan thuis bezorgen of haal het (gratis) op in één van onze winkels