Hoe gekker, hoe beter

Is gek voor jou nog niet gek genoeg? Kies voor Fantasy, dé woontrend waarmee je helemaal los kunt gaan. Noem het klassiek met een knipoog. Ga over de top met een explosie van donkere kleuren, grappige wilde dieren, tropische vogels, pauwen en pauwenveren, en verrassend nieuwe combinaties. Laat je fantasie de vrije loop, durf te kiezen en te doen en verwonder je over je interieur dat er steeds rijker uit gaat zien. Fantasy is één grote fantasiewereld waarin niemand anders dan alleen jij de baas bent. Aan wat voor accessoires je zoal kunt denken? In ieder geval kussens, kaarsen, plaids en kunstbloemen en kunstplanten. Zie je je nieuwe huis al voor je?


Kleurenpalet

tip

Enthousiast over deze woontrend, maar nog even wennen? Begin met één of een paar accessoires. Leuk? Koop er dan nog wat accessoires bij.

De natuur in huis

Je bent gek op de natuur en wilt die dan ook het liefste in huis halen. Zeker met die donkere maanden voor de boeg waarin je je tijd voornamelijk binnen doorbrengt. Wat fijn dat Cosy Home er is. Voor deze woontrend is de natuur namelijk dé inspiratiebron. Denk aan warme en pure materialen, zoals hout. Aan vormen met een rustieke en stoere uitstraling. Aan allerlei groentinten, die onderling maar iets van elkaar verschillen. En natuurlijk ook aan planten: hoe meer, hoe beter en… als je wilt mogen kunstplanten ook! Maak van je huis een cosy home, een knus en gezellig huis. Dat lukt al met een paar woonaccessoires. Cosy Home, echt iets voor jou!


Kleurenpalet

tip

Met Cosy Home zorg je voor rust en warmte. De look is compleet dankzij stoere woonaccessoires en veel (kunst)planten in potten en potjes.

Meer inspiratie

Voor een rijk en luxe gevoel

Als je houdt van een betaalbaar interieur met een rijk en luxe gevoel, dan kom jij dit jaar de herfst en winter wel goed door. Wintergarden is een woontrend die staat voor bohemien, romantiek, klassiek met een twist en een vleugje glamour. Anders gezegd: voor vazen, kandelaars, theelichthouders, kaarsen en spiegels in bijzondere vormen. En voor decoratieve kussens en plaids van fluweel – de ene keer met, de ander keer zonder prints en franjes. Allemaal in warme kleuren, zoals roze, paars, bruin en crème. Opvallend zijn de weelderige bloemendessins: een uitnodiging om de Wintergarden-stijl zelf aan te vullen met kleurrijke boeketten of een enkele losse (kunst)bloem.


Kleurenpalet

tip

Omring jezelf met extra luxe: veel kussens, goudkleurige accenten, statement-kaarsen en gekleurde glazen accessoires in leuke groepjes.

Statements in zwart en wit

Kleur in huis? Eigenlijk niet of misschien maar voor een deel. Liever ga je voor accessoires in zwart of wit. Omdat je die nou eenmaal het mooiste vindt én omdat zwart en wit overal bij passen, want als er iets neutraal is… Urban Retreat is een van de woontrends van deze herfst en winter: een trend met alleen zwarte en witte accessoires, zoals vazen en kandelaars, maar dan wel in organische, ronde vormen. Fantastisch, omdat je met jouw duidelijke woonsmaak dan helemaal een statement kunt maken.


Kleurenpalet

tip

Kies ook eens voor een groepje van meerdere accessoires. Zwart en wit door elkaar mag. Trouwens: mooi in combinatie met hout en rotan!

Accessoires

Woontrends 2022

Oktober is de woonmaand. Daarom kun je nu bij Blokker kennismaken met de trends van deze herfst en winter, en dus met veel nieuwe woonaccessoires. Met Cosy Home haal je de natuur in huis. Met Wintergarden creëer je een rijk een luxe gevoel. Met Urban Retreat maak je statements in zwart en wit. En voor Fantasy geldt: hoe gekker, hoe beter. Een heel nieuw interieur of juist een kleine metamorfose? Kijk bij ons binnen voor de leukste woondecoratie!