WWE 2K23 - PS4

Omschrijving

WWE 2K23 + Pre-order Bonus kopen voor PS4!

In WWE 2K23 voor PS4 beleef je de ultieme WWE-ervaring! Durf jij in de ring te stappen en te vechten tegen een selectie van WWE supersterren? Ervaar legendes als Roman Reigns, de ‘American Nightmare’ Cody Rhodes, Ronda Rousey, Brock Lesnar, ‘Steve Cold’ Steve Austin en meer!

Ervaar de 2K Showcase: Interactive Sportdocumentaire die terugkeert! Speel door de belangrijkste momenten en zwaarste tegenstanders van John Cena’s legendarische 20 jaar lange WWE carrière. En voor het eerst in de franchise kun je in de rol van elke grote tegenstander kruipen - een paar van WWE’s besten aller tijden - en proberen om Mr. Hustle, Loyalty, and Respect te verslaan.

Ga los met Wargames! Dit populaire wedstrijdtype – vol actie – maakt zijn debuut in WWE 2K23 waarbij je spannende 3v3 en 4v4 multiplayer chaos kan spelen in twee ringen naast elkaar, met eromheen een dubbele stalen kooi!

Da’s nog niet alles: in MyGM kan je als speler de touwtjes in handen nemen van een wekelijkse show, waarbij je strijd tegen andere general managers. Nu met de keuze uit meer GM’s, extra show-opties, meerdere seizoenen, uitgebreidere wedstrijdkaarten en meer wedstrijdtypes voor tot wel 4 spelers!

Maak je WWE debuut en geef je carrière als WWE superster vorm met de beslissingen die je gaandeweg maakt in twee verschillende verhaallijnen - The Lock en The Legacy.

WWE Universe Mode is de ultieme sandbox die je controle geeft over WWE, met superster- selecties, vetes, kampioenen, wekelijkse shows, en meer!

Geschikt voor leeftijden vanaf 16 jaar.

Bekijk de 'Even Stronger' trailer van WWE 2K23!

Specificaties

  • Merk: Take-Two Interactive
  • Adviesleeftijd: vanaf 16 jaar
  • Studio/ uitgever multimediagame: Take-Two Interactive
  • EAN: 5026555433785
  • Platform: PlayStation 4

Beoordelingen

Gesponsorde producten