Xiaomi Mi band 7 Pro AMOLED Activity Tracker - Zwart -

3813569
114.20
Je kunt 22 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 22 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
SupertargetShop
2,4 Sterren
Xiaomi Mi band 7 Pro AMOLED Activity Tracker - Zwart -
114.20
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

De Xiaomi Mi Band 7 pro is een upgrade van de eerder verschenen Xiaomi Mi Band 7. De Xiaomi Mi Band 7 pro heeft een groter scherm en meer functies, zoals een ingebouwde GPS. Ook heeft het horloge een nieuwe frisse ook, met meer dan 150 verschillende mogelijkheden voor  wijzerplaten. De wristband kan ook eenvoudig worden vervangen om zo weer een nieuwe look te geven.

Lange batterijduur

De Xiaomi Mi Band 7 pro heeft een amoled-scherm van 1.64 inch. Dit scherm heeft een resolutie van 456 bij 280 pixels. De activity tracker kan gebruikt worden tot vijf meter onder water. Ook gaat het horloge lang mee, en kun je hem tot 12 dagen gebruiken zonder op te laden. 

Inzicht over work-outs en lichaam

Het horloge kan allerlei gegevens bijhouden, die eenvoudig te zien zijn via de Mi fitness app van Xiaomi. De gegevens die bij worden gehouden zijn gezette stappen, verbrande calorieën of uw hartslag. Maar ook kan worden bijgehouden hoe u hebt geslapen. De tracker kan meer dan 110 verschillende sporten registreren. Het horloge beschikt ook over de mogelijkheid te sporten door middel van vooropgestelde hardloop programma’s. Door een melding wanneer u moet versnellen of vertragen haalt u eenvoudig uw sport doelen.

Het horloge kan ook taken uitvoeren zoals het bedienen van muziek die wordt afgespeeld via uw smartphone. Ook beschikt de Smart Band over een GPS en NFC. Door de ingebouwde GPS kunnen afgelegde routes worden vastgelegd zonder dat u uw telefoon op zak moet hebben.

Specificaties

  • Merk: Xiaomi
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 6934177780653
  • Schokbestendig: Ja

Beoordelingen

Gesponsorde producten