Zuru-Mayka 34638 Block Tape 2 Noppen 1m Zand

1763385
14.95
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
A12Toys
3.95 Sterren
  • De levertijd is 2 werkdagen.
  • Gratis thuisbezorgd.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Zuru-Mayka NM-O1Y Block Tape 2 Noppen 1m Zand - LEGO Compatible

Met de originele Mayka Block Tape verander je vrijwel elk oppervlak in een basis voor alle bekende merken bouwstenen. Deze innovatieve tape heeft een noppenpatroon en is zelfklevend. Het is eenvoudig weer te verwijderen en kan verschillende keren opnieuw worden gebruikt.

Rol van 2 meter turquoise Nimuno Mayka Block Tape, 4 noppen breed. Voor zeeën van mogelijkheden!

Let op: Mayka Tape kan het best worden gebruikt op schone, gladde, niet-poreuse oppervlakken zoals plastic en glas. Pas op met het gebruik op geverfde oppervlakken om schade aan de lak te voorkomen!


De Block Tape die viral ging!


De Block Tape heeft een mooie ontstaansgeschiedenis. Drie enthousiaste ontwerpers uit Kaapstad in Zuid-Afrika bedachten hoe leuk het zou zijn om zonder grenzen met bouwsteentjes te kunnen spelen. Ze zagen voor zich hoe elk object kon worden omgetoverd tot een bouwsteenwereld. Om hun idee tot leven te brengen zijn ze een crowdfundingsproject gestart op het platform Indiegogo. Ze dachten minimaal $10.000 nodig te hebben om Nimuno Loops (zoals het toen nog heette) te kunnen produceren. Wat volgde was een onvoorstelbaar succesverhaal. Wereldwijd begonnen blogs en online kranten over Nimuno Loops te schrijven en iedereen was laaiend enthousiast. Het idee ging viral en uiteindelijk werd 200 keer zoveel opgehaald als de ontwerpers oorspronkelijk nodig dachten te hebben! Van idee in april 2017 tot realiteit in september van hetzelfde jaar.

Speelgoedfabrikant Zuru heeft het idee inmiddels omarmden brengt het op de markt als Mayka Block Tape.Specificaties:zelfklevend - plakt op veel oppervlakken zonder een plaklaag achter te laten;compatible - de meeste bekende bouwstenen passen op Mayka tape;flexibel - de wereld is rond, dus waarom alleen recht en hoekig bouwen?past altijd - eenvoudig op maat te knippen met een huis-tuin-en-keuken schaar;3D - bouw in alle dimensies en zie hoe leuk het is om op z'n kop te bouwen!

Specificaties

  • Merk: Zuru Mayka
  • Adviesleeftijd: vanaf 3 maanden tot 8 jaar
  • Merk: Zuru Mayka
  • EAN: 6946441306704
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Kunststof
  • Werkt op batterijen: Nee

Reviews

Gesponsorde producten