Zwembad Deal - 7-delig - Intex Frame Pool Rechthoekig 450x220x84 cm

3321120
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Tijdens een bloedhete zomer is er niks lekkerder dan heerlijk te kunnen afkoelen in uw eigen zwembad. U haalt door de hoogwaardige kwaliteit van Intex een jarenlange oplossing in huis! Dit rechthoekige zwembad inclusief filterpomp met een afmeting van 450x220x84 cm biedt plaats aan 8 personen en is zwemklaar binnen 30 minuten. Het zwembad bevat een stevige constructie door het metalen frame en de 3-laags dikke liner. De binnenlaag is van polyester en daardoor kindvriendelijk. Met deze set heeft u in één keer alle benodigdheden voor uw zwembad in huis voor het optimaal onderhouden van uw zwembad.

Kenmerken zwembad:
- Vorm: Rechthoekig
- Afmeting: 450 x 220 x 84 cm
- Kleur: Blauw
- Liter inhoud: 7.127 liter
- Geschikt voor aantal personen: 8

Pluspunten:
- Binnen 30 minuten opgezet
- Kindvriendelijk en stevig materiaal
- A-merk Intex
- Al uw zwembadbenodigdheden in één bestelling
- Compleet 7-in-1 WAYS zwembad onderhoudspakket
- Inclusief verwarmingsmat waardoor het water tot wel 5 graden warmer kan worden

Filterpomp 28604GS
Deze zwembadfilterpomp zorgt voor een schoon zwembad, vanwege de snelle watercirculatie en de hoge kwaliteit filters. De pomp is van uitstekende kwaliteit en is ideaal voor zwembaden van 4.000 tot 9.000 liter. De pomp is makkelijk aan te sluiten vanwege de goede aansluiting en goed passende koppelstukken. Het filter moet na een week gereinigd worden en na 2 weken vervangen worden. De pomp verzorgt een heerlijk schoon zwembad voor veel zwemplezier.

WAYS Zwembad Onderhoudspakket
Met dit zwembad onderhoudspakket van WAYS gaat u goed voorbereid het zwembadseizoen in. Met de WAYS Handy scrubborstel kunt u gemakkelijk al het klevend vuil van de zwembadwanden af schrobben. Met behulp van de chloortabletten in combinatie met de chloordrijver (inclusief thermometer) houdt u uw zwembadwater schoon, helder en meet u de temperatuur. De pH+ & pH- helpen u om de juiste chloorwaarde te krijgen wanneer deze te hoog of te laag is. De WAYS Vinyl Repair Set is er om alle kleine gaatjes en scheurtjes in het zwembad snel en gemakkelijk te repareren. Als laatste bevat dit onderhoudspakket de WAYS 75 3-in-1 teststrips. Hiermee test u de pH-waarde, chloorwaarde en alkaliniteit van het zwembadwater. Kortom, een zorgvuldig samengesteld pakket om uw zwembad en water in topconditie te houden. Dit voorkomt dat u uw zwembadwater vaak moet verversen; goed voor het milieu en voor uw portemonnee.

Zwembad Verwarming
Door deze verwarmingsmat wordt jouw zwembad verwarmd door de zon, waardoor jij op een efficiënte en milieuvriendelijke manier kan genieten van lekker warm zwembadwater. Leg de verwarmingsmat naast het zwembad in de zon en sluit deze aan op je filterpomp. Het water kan hierdoor tot wel 5 graden warmer worden. Het water wordt door de zonnecollectoren gepompt en het verwarmde water stroomt terug het zwembad in. De mate van verwarmen hangt af van de weersomstandigheden en het wel of niet afdekken van het zwembad gedurende de nacht.

Onderhoudsset Deluxe
Met deze Deluxe onderhoudsset heeft u alle schoonmaakartikelen in huis! De Onderhoudsset Deluxe bevat alle accessoires die u ook in het standaard onderhoudspakket kan vinden plus nog vele extra's. De onderhoudsset deluxe bevat een langere aluminium steel (2.79m lang), waardoor u gemakkelijk meerdere meters kunt bereiken. Naast het schepnet om bladeren uit het zwembad te vissen bevat deze set ook een scrubborstel om klevend vuil uit het zwembad te schrobben, een stofzuigerslang en een vacuümpomp waar je de verschillende zuigmonden op kunt aansluiten. De ene kant van stofzuigerslang sluit je aan op de filterpomp en de andere kant op de vacuümpomp en u kunt beginnen met het schoonzuigen van uw zwembad!

Intex Grondzeil 472x472 cm
Dit grondzeil biedt extra veiligheid tegen scherpe voorwerpen en sterke grassoorten die het zwembad zouden kunnen beschadigen. Het grondzeil zorgt ervoor dat u volgend jaar opnieuw plezier heeft van uw zwembad en mag dan ook niet ontbreken.

Verpakkingsinhoud
- Rectangular Frame Pool 450x220x84 cm
- Handleiding
- Reparatieset
- Filterpomp 28604GS inclusief filter
- WAYS Zwembad Onderhoudspakket
- Zwembad Verwarming
- Onderhoudsset Deluxe
- Grondzeil 472x472 cm

Let op! Wanneer het zwembad, de pomp en/of de accessoires eenmaal in gebruik zijn genomen, kan dit wegens hygiënische redenen niet langer worden geretourneerd!

Specificaties

  • Merk: Intex
  • Adviesleeftijd: vanaf 6 tot 99 jaar
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 8720574961072
  • Zwembad inhoud (liter): 7127
  • Zwembadtype: Familiebad
  • Type zwembad: Frame
  • Vorm buitenspeelgoed: Rechthoekig
  • Kleur: Blauw
  • Materiaal: PVC
  • Afmeting (cm): 450x450x220x84 (ØxLxBxH)
  • Diameter (cm): 450.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten