48-delige speelgoed boerderij met dieren, speelmat en tractoren - Boerderijspeelgoed

4335851
44.95
Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Voordeelstore
4,6 Sterren
48-delige speelgoed boerderij met dieren, speelmat en tractoren - Boerderijspeelgoed
44.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ben je op zoek naar een uniek speelgoed dat het avontuurlijke hart van je kind laat bloeien en tegelijkertijd hun creativiteit en inlevingsvermogen stimuleert? Dan is de Farm Adventure Set het perfecte antwoord! Deze set is speciaal ontworpen voor kleine fans van tractors en boerderijdieren, waardoor je kind de kans krijgt om hun eigen boerderij te creëren en zich een echte boerderijeigenaar te voelen.

Voordelen:

  1. Leerzaam en Realistisch: Deze set geeft je kind een waardevol inzicht in het leven op het platteland. Het leert hen over de zorg voor dieren, landbouw, en het dagelijkse reilen en zeilen van een boerderij.

  2. Stimuleert Creativiteit: De set bevordert de verbeeldingskracht en creatief denken van je kind. Ze kunnen de boerderijgebouwen opzetten volgens hun eigen visie, waardoor eindeloze mogelijkheden ontstaan.

  3. Ontworpen voor Kinderen: Alle onderdelen zijn aangepast aan kleine handen, waardoor je kind de boerderij gemakkelijk kan 'herbouwen'. Dit bevordert fijne motorische vaardigheden.

  4. Samen Tijd Doorbrengen: Hoewel het kind de set zelf kan gebruiken, moedigt het ook gezamenlijk spelen aan. Het is ideaal voor speelsessies met vriendjes, ouders, of verzorgers. Het boerderijleven is tenslotte teamwork!

  5. Aesthetisch Verantwoord: De Farm Adventure Set is een prachtige aanwinst voor elke kinderkamer. De tractors en dieren zijn met zorg vormgegeven om zo realistisch mogelijk te lijken.

  6. Veel Uren Plezier: Met 48 elementen, waaronder een stabiele, tractors, trailers, dieren en meer, staat je kind talloze uren plezier te wachten.

Specificaties:

  • Inclusief: vouwbare stal, 2 tractors, 3 trailers, silo, zaaimachine, balenpers, balenaanhanger, hout, 8 houten hekspannen, 8 connectoren (basissen) voor het hek, 6 baksteenpannen, koe, schaap, hert, geit, stier, kruiwagen, drinkbak voor dieren, waarschuwingsborden, boeren.

  • Afmetingen: Tractor: 16cm x 10cm x 10cm, Mat: 100cm x 70cm, Verpakking: 60cm x 37cm x 10cm.

Geef je kind de kans om een boerderijavontuur te beleven, te leren en te spelen met de Farm Adventure Set. Dit speelgoed is niet alleen educatief, maar ook een prachtige toevoeging aan hun kamer en biedt talloze uren vermaak. 

Productspecificaties

  • Merk: Ikonka
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 5903039723146
  • Materiaal: Kunststof

Beoordelingen

Gesponsorde producten