Anti Stof Spray – Compressed Perslucht Spuitbus – Luchtspray 400ML – Enkel Stuk – Ideaal voor Reinigen

4053172
12.99
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
PoetsenNL
3,9 Sterren
Anti Stof Spray – Compressed Perslucht Spuitbus – Luchtspray 400ML – Enkel Stuk – Ideaal voor Reinigen
12.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Zorg voor een frisse en stofvrije omgeving met de Anti Stof Spray. Deze Compressed Perslucht Spuitbus met een inhoud van 400ML is een onmisbaar product in je schoonmaakartikelen. Ideaal voor het reinigen van diverse multimedia-apparatuur en lastig te bereiken plekken, zoals je toetsenbord, camera of printer. Zelfs voor keukenartikelen zoals je koffiezetapparaat of broodrooster is dit product uiterst geschikt. Deze persluchtreiniger van Lab31 is een uitstekende aanvulling op je reguliere schoonmaakroutine.


Pluspunten

- Zeer effectief in het verwijderen van stof en vuil - Geschikt voor diverse multimedia-apparatuur en keukenartikelen - Bereikt moeilijk toegankelijke plekken - Veilig in gebruik op elektrische apparaten - Groot volume van 400ML voor langdurig gebruik

Handig en multifunctioneel

De Anti Stof Spray is niet alleen een aanwinst voor je schoonmaakartikelen, maar ook voor je keukenartikelen. De spray is namelijk uiterst effectief in het reinigen van diverse apparaten in je keuken, zoals je koffiezetapparaat of broodrooster. Daarnaast is het ook ideaal voor het verwijderen van stof uit je toetsenbord, camera, printer of zelfs scheerapparaat. De Compressed Perslucht Spuitbus is dus een echte allrounder.


Veilig en eenvoudig in gebruik

Met deze persluchtreiniger van Lab31 kun je eenvoudig en veilig stof en vuil verwijderen uit je apparaten. De spray is veilig te gebruiken op elektrische apparaten, waardoor je zonder zorgen je apparatuur kunt reinigen. Daarnaast bereikt de spray moeilijk toegankelijke plekken, zodat je altijd een grondige reiniging kunt uitvoeren.


Specificaties

- Type product: Anti Stof Spray - Merk: Lab31 - Type perslucht: Compressed - Inhoud: 400ML - Geschikt voor: Diverse multimedia-apparatuur en keukenartikelen - Veilig voor: Elektrische apparaten - Volume: Groot volume voor langdurig gebruik - Materiaal: Viscose spons - Verpakking: Enkel Stuk - Extra functie: Bereikt moeilijk toegankelijke plekken

Specificaties

  • Merk: Merkloos
  • EAN: 8715342031903

Beoordelingen

Gesponsorde producten