AZDome M17 Pro Wifi 1CH FullHD dashcam

3899122
64.99
Je kunt 12 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 12 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
AZDome M17 Pro Wifi 1CH FullHD dashcam
64.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De AZDome M17 Pro Wifi filmt met scherpe FullHD+ (1296p) resolutie in 30fps door het gebruik van de 2.0MP CMOS sensor. Veel details zoals kentekens en personen worden hierdoor herkenbaar in beeld gebracht. De camera kan ook worden ingesteld op 720p 60fps of 30fps. De beelden van de M17 Pro Wifi zijn ook in het donker van bovengemiddelde kwaliteit. 

Time lapse opnames

Met deze AZDome M17 Pro Wifi is het mogelijk om naast normale video's ook Time Lapse opnames te maken. In Time Lapse maakt de camera elke seconde een foto, welke vervolgens als een standaard 30fps video worden afgespeeld. De video wordt versneld afgespeeld en deze functie is daarmee ideaal om langere routes op te nemen, bijvoorbeeld op vakantie. 

ADAS

De AZDome M17 Pro Wifi is uitgerust met een Advanced Driver Assistant System (ADAS). Dit systeem bestaat uit drie aparte opties;

- FCWS: Forward Collision Warning System dat waarschuwt wanneer een voorligger op hoge snelheid wordt genaderd. 
- LDWS: Lane Departure Warning System dat waarschuwt wanneer ongemerkt van rijstrook wordt gewisseld.

De waarschuwingen worden gedaan in de vorm van een geluidssignaal. Beide systemen kunnen afzonderlijk worden in- en uitgeschakeld. Let erop dat het gebruik van ADAS op Europese wegen niet altijd even nauwkeurige en betrouwbare resultaten laat zien vanwege de grote verschillen in de infrastructuur. 

Super capacitor

Deze AZDome M17 Pro heeft geen ingebouwde accu maar een veel betrouwbaardere Super capacitor batterij. Een Super capacitor is beter bestand tegen temperatuur wisselingen en is bovendien een stuk duurzamer waardoor de levensduur een stuk langer is. Let erop dat een dashcam met Super capacitor niet zonder voeding kan worden gebruikt en dat de dashcam direct uitschakelt wanneer de spanning wordt onderbroken.

Wifi compatibiliteit

Deze AZDome M17 Pro Wifi is uitgerust met wifi. Hierdoor kunnen alle beelden eenvoudig worden bekeken via de smartphone. De Wifi heeft een bereik van zo’n 10 meter. De AZDome App is beschikbaar voor iOS (Apple) en Android telefoons en tablets. Via de app kunnen de beelden worden bekeken en gedownload zodat de SD kaart niet meer uit de camera gehaald hoeft te worden.

De laatste firmware voor AZDome is hier te downloaden.

Productspecificaties

  • Merk: AZDome
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • Verpakkingsinhoud: AZDome M17 Wifi FullHD, Autolader (3.3 meter), Kabelclips (5 stuks), Statische stickers (2x), Kabeltrimmer, Bedankkaartje, Handleiding (Engels)
  • EAN: 2112888680187
  • Type extern geheugenslot: Micro SD
  • Kleur: Zwart
  • Wifi: Ja
  • Energiebron: Accu/Batterij

Beoordelingen

Gesponsorde producten