Bankhoes Stretch Zwart Geschikt voor een breedte van 145

3988414
32.50
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Shop-The-Good
3,7 Sterren
Bankhoes Stretch Zwart Geschikt voor een breedte van 145
32.50
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Geef je bank een complete make-over met deze universele bankhoes in het tijdloze zwart! Met deze bankhoes kun je eenvoudig een frisse en stijlvolle uitstraling aan je woonkamer geven, zonder dat je een nieuwe bank hoeft aan te schaffen.

Kwalitatief materiaal

Deze bankhoes is vervaardigd van hoogwaardig materiaal dat duurzaam en langdurig meegaat. Het zorgt voor een comfortabele en luxueuze zitervaring.

Universeel formaat
De hoes is ontworpen om op de meeste banken te passen, met een breedte van 145 tot 185 cm. Of je nu een 2-zits, 3-zits of loveseat hebt, deze hoes past perfect bij jouw meubelstuk.

Stretch materiaal
Dankzij het stretchmateriaal past deze hoes zich moeiteloos aan de vorm van je bank aan. Het biedt een strakke pasvorm en een gladde afwerking, waardoor je bank er als nieuw uitziet.

Eenvoudige installatie
Het installeren van deze bankhoes is een fluitje van een cent. Je trekt de hoes gewoon over je bank heen en zorgt ervoor dat deze goed aansluit. Geen gedoe met ingewikkelde instructies of installatiegereedschap.

Wasbaar in de wasmachine
Maak je geen zorgen over vlekken of vuil. Deze bankhoes kan eenvoudig in de wasmachine worden gereinigd, waardoor je altijd een schone en frisse bank hebt. Gemakkelijk en hygiënisch!

Spanmateriaal voor de armleuning meegeleverd
Om ervoor te zorgen dat de hoes perfect op zijn plaats blijft zitten, wordt er spanmateriaal meegeleverd voor de armleuningen. Zo blijft je bankhoes altijd strak en netjes.

Geef je bank een nieuwe look en voel je als een interieurontwerper met deze universele bankhoes. Geniet van de voordelen van een stijlvolle en beschermende hoes die je bank beschermt tegen slijtage en vuil. Verander je woonkamer in een handomdraai en creëer een gezellige en uitnodigende sfeer.

 Specificaties:
- Kleur: Zwart
- Materiaal: Stof
- Gewicht: 750 gram
- Aantal stuks in verpakking: 1

Specificaties

  • Merk: Jeemsie
  • EAN: 8720929630189
  • Type sluiting: Geen sluiting
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Polypropyleen
  • Afmeting (cm): 1x1x1 (LxBxH)
  • Waterafstotend: Ja

Beoordelingen

Gesponsorde producten