Bloempot op frame beige 28cm

4100765
14.99
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Ook in onze winkels
Verkoop door Blokker
Bloempot op frame beige 28cm
14.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Dit artikel is ook te krijgen in onze Blokker winkels.
Vandaag bestellen is vanaf vandaag afhalen

Productomschrijving

Deze elegante bloempot op frame biedt niet alleen een prachtige manier om je favoriete planten te presenteren, maar voegt ook een vleugje stijl toe aan elk interieur. Met een hoogte van 28 centimeter is deze bloempot perfect voor middelgrote planten en creëert hij een verfijnde uitstraling in elke kamer.

Het frame is vakkundig vervaardigd van duurzaam metaal en voorzien van een zachte, beige afwerking die moeiteloos opgaat in verschillende decoratiestijlen. Het strakke ontwerp van het frame biedt een stabiele basis voor de bloempot, terwijl het toch een luchtige en eigentijdse uitstraling behoudt.

De bijgeleverde bloempot is gemaakt van hoogwaardig keramiek en heeft een subtiel patroon dat een vleugje subtiliteit toevoegt aan het geheel. Het neutrale beige van de bloempot vormt een veelzijdige achtergrond voor allerlei soorten planten, van groene bladplanten tot kleurrijke bloeiende exemplaren.

Of het nu in de woonkamer, slaapkamer, kantoor of zelfs op het balkon staat, deze bloempot op frame trekt onmiddellijk de aandacht en geeft elke ruimte een vleugje natuurlijke schoonheid. Het is niet alleen een functioneel stuk, maar ook een decoratief pronkstuk dat de ruimte verheft en een gevoel van sereniteit en harmonie brengt.

Voeg een vleugje groen toe aan je leven en verrijk je interieur met deze prachtige bloempot op frame. Met zijn tijdloze esthetiek en hoogwaardige constructie zal het een geliefd onderdeel worden van je interieurdecoratie, terwijl het tegelijkertijd een verfrissende en rustgevende sfeer brengt waar je elke dag van kunt genieten.



Productspecificaties

  • Merk: No brand
  • Artikelnummer: 0014757
  • EAN: 8720987212204
  • Kleur: Wit
  • Afmeting (cm): 28 (H)

Beoordelingen

Gesponsorde producten