Blokker theelichthouder Daisy - 9x11cm - geel

4015935
2.99

Kies je kleur:

Blokker theelichthouder Daisy - 9x11cm - geel Blokker theelichthouder Daisy - 9x11cm - roze
Dit artikel is alleen verkrijgbaar in onze winkels.
Morgen ophalen, vanaf 1 uur na opening*
Blokker theelichthouder Daisy - 9x11cm - geel
2.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Breng warmte en sfeer in huis met de Blokker Theelichthouder Daisy in een zonnige gele kleur. Met afmetingen van 9x11 cm is deze theelichthouder niet alleen een praktische lichtbron, maar ook een stijlvol decoratief element dat je ruimte verrijkt met een vrolijke uitstraling.

Het ontwerp van de Theelichthouder Daisy combineert eigentijdse charme met een speels tintje. De heldere gele kleur geeft de theelichthouder een levendige en energieke uitstraling, waardoor het een veelzijdige keuze is voor diverse interieurstijlen. Plaats een kaars in de houder en geniet van het betoverende spel van licht en schaduw dat het creëert.

Met zijn compacte afmetingen is de Theelichthouder Daisy ideaal voor het toevoegen van een gezellige ambiance aan verschillende ruimtes, van de woonkamer tot de slaapkamer of zelfs op de eettafel tijdens een feestelijk diner. De gele kleur brengt positieve energie en een vleugje vrolijkheid in elke omgeving.

Gemaakt van hoogwaardig materiaal straalt de Blokker Theelichthouder Daisy duurzaamheid uit, terwijl de gele kleur een zonnige en opbeurende sfeer toevoegt aan je interieur. Laat je huis stralen met deze prachtige gele theelichthouder.



Productspecificaties

  • Merk: Blokker
  • Artikelnummer: 0014208
  • EAN: 8718827352173
  • Kleur: Geel
  • Materiaal: Glas
  • Afmeting (cm): 9x11x9 (ØxLxB)
  • Diameter (cm): 9.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten